2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پس شاید الان برنامه اشون عوض شده ....چون چن نفر رو میشناسم که یواشکی رفتن ازمایشات انعقادی دادن و خو ...

گلم سلام منم مام میرم. دکتر نصر و تیمشون فقط به سرم آی وی آی جی اعتقاد ندارن و میگن از نظر علمی هنوز ثابت نشده و در مقابلش کلی هم استفاده ازش عوارض داره وگرنه روتین کارشون دادن آمپول انوکسا و آسپرین هست و به کسایی که ایمنی مشکل دارن قرص پردینزون میدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
درد دارم یه مقدار شکم درد دارم. کلا شکمم رفته تو😑دو تیکه شده شکمم😂نمیدونم عزیزم دقیقا چند تا شد. و ...

انشالله جنین داری درد شکم منم بعد پانکچر داشتم مخصوصا پایین شکمم موقع دستشویی درد میگرفت الان کمترشده

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش بعضی روزها حرکتشون کم میشه . خداروشکر که همه چی ردیف بود . پس منم همین حدودا باید بشم . ت ...

سی و سه هفته و دوروز عزیزم. بهم گفت عدسی با قارچ، لوبیا با قارچ، قارچ کبابی، قارچ سوخاری، گوشت، مرغ، ماهی و سفیده تخم‌مرغ حتما تو برنامه ام بذارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله جنین داری درد شکم منم بعد پانکچر داشتم مخصوصا پایین شکمم موقع دستشویی درد میگرفت الان کمترشد ...

بسلامتی چند تا جنین تشکیل شد؟؟😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم نگران نباش . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن. منم فقط روزی یه شیاف و اسید فولیک و آ اس آ داشت ...

منم اسید فولیک ازدهم سیکل داده لخورم امروزهم برام فموبرا نوشت پرستارگفت اسیدفولیکه گفتم دارم‌گفت پس همونو بخور

یا رب العالمین
دوستم دفعه بعد برو‌کافی شاپ سر کوچه روبرویی خیلی خوشمزست 😃 

مرسی، ااا کافی شاپ داره؟ کاش زودتر میدونستم. خدایی خیلی بدمزه بود 😃😃😃

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم من روز پانکچر ۵۷۰۰ به صندوق پرداخت کردم بعد دوباره یه یک میلیونی و ...

عزیزم من پاسخ میدم 

هزینه پانکچر جداست 

هزینه فریز جنین نسبت به تعداد نی ها جداست 

هزینه انتقال هم ۳میلیون ۲۰۰ میشه حدودا 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من پاسخ میدم  هزینه پانکچر جداست  هزینه فریز جنین نسبت به تعداد نی ها جداست  ...

ممنون عزیزم اخه من ۵۷۰۰ بهم گفتن هزینه انتقال و پانکچر تو قبض زده بود هزینه پانکچر ۳۳۰۰ واسه بیمه به خاطر اون میگم گفتم شاید بقیه اش واسه انتقال هست شماهم ابن سینا میرید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
به شما گفت ادامه ندی متفورمینو؟ برای منم اگه خدا بخواد جنین تشکیل بشه انتقالم فریزه، منتها گفت ادامه ...

نه عزیزم گفت ادامه بده 

روزی یکی میخورم 

داشتم فک میکردم کمک ب تخمک گذاری مبکنه برا انتقال جنین خوردنش فایده داره واقعا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون سلامت باشی ۸ تا که ۳تاشو انتقال دادن ۵تاشو فریز کردن

اخی بسلامتی ، ایشالا مامان میشی همین سری 😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله جنین داری درد شکم منم بعد پانکچر داشتم مخصوصا پایین شکمم موقع دستشویی درد میگرفت الان کمترشد ...

انشالله عزیزم. توکلم به خداست❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰