2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نازنین جون شما چه جوری باردار شدین؟ به نظرتون برم ابن سینا یا مام؟ تو رو خدا راهنماییم کنین

عزیزم من تعیین جنسیت بودم بادکترقوامی تقریبا ده ماه الکی وقت وهزینم رفت حدود ۲۵میلیون هزینه کردم اخرشم منفی شدم ...بی دقتی وبی توجهی دکتر خیلی واضحه درکل دکترقوامی رو خط بزن ...من طبیعی باردارشدم ...اخه بستگی به مشکلتون داره من نه مام نه ابن سینا هیچکدوم نرفتم ولی خیلی دوستای دیگه هستن هردومرکز رفتن میان حتما راهنماییت میکنن عزیزم عجله نکن ببینن جواب میدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز 9 شنبه میرم آزمایش  همش پاهام یخ میشه گاهی هم رحمم تیر میکشه فقط صبحا یه نیم ساعت حالت ...

ایشالا عزیزم خوش خبر باشی 🙏

واقعا این ۱۴ روز خیلی سخت میگذره 

من فقط صبحا تا ظهر حالت تهوع دارم که الان خیلی زوده براش و احتمالا عوارض استرادیوله 

ایشالا خیره برامون 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم من تعیین جنسیت بودم بادکترقوامی تقریبا ده ماه الکی وقت وهزینم رفت حدود ۲۵میلیون هزینه کردم اخر ...

من یه کم تنبلی تخمدان دارم و عکس رنگی هم که گرفتم گفتن یکی از لوله ها چسبندگی داره. مرسی دوست خوبم ،بچه ها تورو خدا منو راهنمایی کنید که کجا برم

من یه کم تنبلی تخمدان دارم و عکس رنگی هم که گرفتم گفتن یکی از لوله ها چسبندگی داره. مرسی دوست خوبم ، ...

عزیزم منم تازه چند وقتع میرم ابن سینا با دکتر طرازی بعد عید سیکلم شروع میشه فعلا راضی بودم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ایشالا عزیزم خوش خبر باشی 🙏 واقعا این ۱۴ روز خیلی سخت میگذره  من فقط صبحا تا ظهر حالت تهوع د ...

ایشالله 

امیدوارم همه ی منتظرای این تاپیک خیلی زود حاجتشون روا شه 

واسه من برای 2 شنبه آزمایش نوشته اما گفتم شنبه برم که اگه منفیه زودتر از درد این آمپولا خلاص شم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم منم تازه چند وقتع میرم ابن سینا با دکتر طرازی بعد عید سیکلم شروع میشه فعلا راضی بودم 

خانمی شما که اونجا میرین چه جوریه؟ اول زن و مرد ر‌و با هم معاینه میکنن؟ هزینه هاش چطوره؟ مرکزش شلوغه یا روی نظمه؟

وای مرسی کلی بهم ریختم .مرسی عزیزم

اصلا نگران نباش برای شما فکر کنم اول دارو بدن بعد 1 ماه دیگه سیکل و شروع کنن 

یا دکتر خودش دارو میده یا ارجاع میده به دکتر متخصص

تورو خدا با یه چیز کوچیک انقدر بهم نریزید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

منم تعریف دکتر طرازی رو شنیدم.شما که اونجا میرین دیگران نمیگن کدوم دکترش از همه بهتره؟