2777
2789

آقا ما ی مدته مستقل شدیم از ساختمون پدرشوهرم انگار قتل کردیم حالا جالبش اینجاست با شوهرم حرف میزنن زنگ پیغام پست اینستا میفرستن میگن میخندن ولی برا من قیافه میکیرن و ن میان خونه جدیدمون ن زندگی ن چیزی… انگاری فقط همین ی پسر رو داشتن !!!! بنظرتون واکنش من چی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ازشون جدا شدی ولی پیگیرشونی؟! 🤔🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا ازشون جدا شدی ولی پیگیرشونی؟! 🤔🤔

عزیزم پیگیر نیستم منظورم نفهمیدین فک کنم میگم خب با من قهرن ولی با داداششون نه خب این چ کاریه بهرحال داداششون شوهر منه در ضمن ۵ تا داداش دیگ هم دارن چرا وقتی اون یکیا مستقل شدن این رفتارا رو نداشتن

عزیزم منظور خب با شوهرمم حرف نزنن دیگ منو شوهرم جدا نیستیم ک اونم کنار منه ب خواست اونم بوده ک رفتیم ...

دختر به تخم شربتی های داخل کابینتتم نباشه اهمیت نده قشنگ کیف کن از آیت دستاورد بزرگ

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

عزیزم پیگیر نیستم منظورم نفهمیدین فک کنم میگم خب با من قهرن ولی با داداششون نه خب این چ کاریه بهرحال ...

منم اون اوایل بیخیالی های خونواده شوهرمو میدیدم ناراحت میشدم اما بعد فهمیدم این یه پوئن مثبته برام... نه خوبی میکنن بهم، نه بدی، کلا نیستن، دستشونم درد نکنه 

شما هم بیخیال باش از زندگی مستقلت لذت ببر

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خیلی این اخلاقشون رو‌مخه واقعا انگار ب جا عروس رقیب جنگی میارن خونشون

یعنی ۹۰درصد همینن ، بیچاره عروس یه نفره خانوادگی میفتن به جونش عروس با امید و آرزو میاد انقد اذییتش میکنن به غلط کردن میفته انقد امرو نهی میکنن پسرشونو یادمیدن یا تیکه میندازن هنوز دلیلش مشخص نیست این جنگی که باعروس دارن سر چی گناهش چیه

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
منم اون اوایل بیخیالی های خونواده شوهرمو میدیدم ناراحت میشدم اما بعد فهمیدم این یه پوئن مثبته برام.. ...

درسته عزیزم الان ک رابطه منو شوهرم خیلی فرق کرده نسبت ب دو سال ک اونجا بودیم خداروشکر بهتر شدیم حاشیه اینا دیگ نیست بینمون… ولی میگم این زنگ‌زدنا و نزدیک سدناشون ب شوهرم نکنه میخان دوباره برگردیم اونجا ،،،