2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
توکل بر خدا. التماس دعا. انشالله همه با هم طعم مادر شدن رو بچشیم🤲

دیر و زود داره اما مطمئنم سوخت و سوز نداره انشالله به زودی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باید برم دکتر برام بنویسه

نیاز باشه برات مینویسه اگه هم ننوشت خودت بخر بخور.‌من از اول اسفند شاید ژل رویال و اووبوست بخرم یکم تحقیق کنم روشون بعد میخرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من که خودم روز اول رفتم و سر فرصتم رفتم دنبال داروهام  بهترین کار همینه عزیزم ایشالله موفق باش ...

منم همین کارو میکنم فقط امیدوارم روز اول دکترم باشه. انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نیاز باشه برات مینویسه اگه هم ننوشت خودت بخر بخور.‌من از اول اسفند شاید ژل رویال و اووبوست بخرم یکم ...

اره خیلی خوبن . من تحقیق کردم . میگم خود ایمنی بالاس تو ازمایشم . نمیدونی چیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خودم بین عارفی ابن سینا و نصر مرکز مام و علیرضاایی و منتظری مرکز مام و هدیه قوامی گیر کردم

وااای عزیزم هدیه قوامی عادل نرو ..اینجاتقریبا همه میدونن درمورد این دکتر و چندباری برای دوستان گفتم مرکز ابن سینا ونصر خیلی خوبن تومرکز ابن سیناهم دکتر طرازی وعارفی وذنوبی تعریفشو میکنن دوستان 

یعنی باید از روز ۴ ، گرمی بخوریم ؟

دکتر من تاکید رو قاعده آورا داشت میگفت 3 روز اول پریود دیگه قاعده اورایی مثله دارچین و عسل و دمکرده زعفران و سیاهدونه ووو رو نخورید، چون اندومتر به اندازه کافی این 3 روز میریزه شما با خوردن اینا باعث میشید اندومتر شدیدا نازک شه. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️