2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خود ایمنی بالا باشه ، پایین میاد . تورو خدا اگه چیزی میدونی بهم بگو . برا ای وی اف خوب نیست ؟

خودایمنی باید دارو بخوری قبل سیکلت عزیزم

داروهایی مثل پردنیزولون

حداقل باید 30 روز این قرص مصرف شه واسه تنظیم ایمنی

که بدنت جنین رو به عنوان یه جسم خارجی پس نزنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ۱۵ تاتخمک ۸تاجنین شد ۳تاشو انتقال دادن

به سلامتی گیسو جان ایشالله دوهفته دیگه با خبر خوش بیای

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برای من ۶۷۰تومن شد ..عزیزم سایت خرابه باید بالینک عکس بذاری 

نازنین جون امروز خیلی تکون نخورده، به دکترم گفتم گفت ان اس تی بده، این بوفه مام هم هیچی نداره، یه هات چاکلت بدمزه با یه کیک بدمزه تر خوردم بیست مین دیگه برم ان اس تی بدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خودایمنی باید دارو بخوری قبل سیکلت عزیزم داروهایی مثل پردنیزولون حداقل باید 30 روز این قرص مصرف شه ...

نیلدا زدم تو اینترنت نوشته سرطان و دیابت نوع ۱ و ... 

یعنی یکی از اینارو دارم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
چه خبر عزیزم؟  من که تمام علایم بارداری میاد سراغم و اکثر کسایی که اینجوری بودن منفی شدن اما ن ...

من که هیچ علائمی ندارم کلا حس نمیکنم انتقال دادم 

روز چندی عزیزم ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نازنین جون امروز خیلی تکون نخورده، به دکترم گفتم گفت ان اس تی بده، این بوفه مام هم هیچی نداره، یه ها ...

نگران نشو عزیزم دیروز سونو بودی که ...برای منم گاهی اوقات خیلی کم تکون میخوره ولی وقتی حرکت میکنه دوساعتی درحال ورجه ورجه کردنه ...من هرباربرم بیرون توکیفم کلی خرما وانجیر وخوراکی میذارم کیفم بوفه ایه واسه خودش 😁عیب نداره یه دفعه اس  نوش جونتون ...ایشالا همه چی خوبه عزیزم 

نیلدا زدم تو اینترنت نوشته سرطان و دیابت نوع ۱ و ...  یعنی یکی از اینارو دارم ؟

نه بابا این چه حرفیه چرا هرچی تو نت مینویسن باور میکنین اخه

منم مشکل خود ایمنی داشتم 35 روز قرص خوردم بعد انتقال دادم

یعنی پانکچر کردم جنینم فریز شد بعد از پریود بعد پانکچر تا یه هفته به انتقال قرص تنظیم ایمنی خوردم

خانما منم امروز برام انتقال دادن از ۱۵ تاتخمک ۸تاجنین شد ۳تاشو فعلا انتقال دادن برام.التماس دعا

خدا رو شکر عزیزم انشالله عیدیتو خدا بهت دو هفته دیگه میده 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وااای عزیزم هدیه قوامی عادل نرو ..اینجاتقریبا همه میدونن درمورد این دکتر و چندباری برای دوستان گفتم ...

نازنین جون شما چه جوری باردار شدین؟ به نظرتون برم ابن سینا یا مام؟ تو رو خدا راهنماییم کنین

نیلدا زدم تو اینترنت نوشته سرطان و دیابت نوع ۱ و ...  یعنی یکی از اینارو دارم ؟

اییییی خدااا اینا دیگه چی ان اخه 🤨🤨🤨🤨🤨کجانوشته ...منم زدم نوشتم مشکل خودایمنیه حمله میکنه به غدد تیرویید ولی هیچکدوم ازایناروننوشته 

من که هیچ علائمی ندارم کلا حس نمیکنم انتقال دادم  روز چندی عزیزم ؟

من روز 9 شنبه میرم آزمایش 

همش پاهام یخ میشه گاهی هم رحمم تیر میکشه فقط صبحا یه نیم ساعت حالت پریود دارم نمیدونم چه برزخ بدیه این 14 روز