2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام گلم ممنون. بله دادن عددش ۱۲ بود خوب بود خدا روشکر  

خدا رو شکر من هفته پیش رفتم ابن سینا دکتر یه سری ازمایش واسه خودمو همسرم نوشت انجام دادیم ولی ازمایش اسپرم همسرم ضعیف بود دکتر گفت باید دی اف ای هم بده . هنوز اون ازمایش رو نداده . جواب دی اف ای رو هم همون روز میدن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر من هفته پیش رفتم ابن سینا دکتر یه سری ازمایش واسه خودمو همسرم نوشت انجام دادیم ولی ازمایش ...

انشالله که دی اف آی خوب باشه. آره ما شبش اینترنتی گرفتیم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله که دی اف آی خوب باشه. آره ما شبش اینترنتی گرفتیم. 

اگه همون روز حضوری بدن خوبه میخوام به دکترش نشون بدم که اگر نیاز به دارو باشه براش دارو هم بده هزینه دی اف ای اسپرم چقدر شد؟

من موندم که چرا این دکتر براش سونو ننوشته . بهش گفتم رفتی بگو معاینت کنه بخدا صد بار گفتم . میگه روم ...

حتما نیاز نبوده همسرم منو سونو براش نوشت معاینه هم کرد واریکسول خفیف داشت گفت نیازی به عمل نیست 

چه بد.... شما ازمایش اسپرم معمولی که همسرتون داد مورفو و حرکتش خوب بود؟

موروفو و تحرک صفر بود تعداد هم ۲۸ میلیون خوب نبود ولی واسه میکرو میشه توش خوب پیدا کنن

بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم خیلی

الهی که خدا خیلی زود دلت رو دباره شاده کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
موروفو و تحرک صفر بود تعداد هم ۲۸ میلیون خوب نبود ولی واسه میکرو میشه توش خوب پیدا کنن

همسر منم تحرک کلاس ا اصلا نداشت صفر بود  . واسه دی اف ای هم دکتر گفت اگه 15 به پایین باشه اجازه میدم ای وی اف کنید

عزیزم خودتو اینقد نگران نکن. ان شاالله که چیزی نمیشه. خداروشکر تعدادشونم خوبه. نگران نباش. من کلا 7 ...

وای ممنونم از لطف و توضیحاتت خدا کنه مال منم سرجاشون باشم. برام دعا کنین. خیلی دلگرم و آرووم شدم با حرفات. ممنونم مهربانم❤️🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰