2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینب جون یه سوال دارم ازت اگه میشه جوابمو بده من امروز ۱۳ پریود بودم رفتم دکتر عارفی سونو کرد گفتم ف ...

عزیزم جان خودم خیلی کار دارم، سر کار میرم دو روز، دیروز عم نوبت چکاپ پسرم بود 

ان شاالله مامان بشی، نتونی سرت رو بخارونی 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم عزیزم.یعنی باdfi38/۵تسه کردین یا نمونه دادین؟اخه میگن dfiبالای۳۰ اصلا میکرو مثبت هم بشه ...

نه گلم تسه کجا بود 😉

عزیزم کی میگه سقط میشه!!!!! هنوز تو مقالات نتونستن ثابت کنن، بعد کی تونسته چنین ادعایی کنه

اخه دکتر قبلیم هم بهشتی میرفت هم مشتاق که جدیدا بیمارستان میلاد هم میاد جزدکترای خوبه که اونجا هم از ...

گیسو جون تعداد تخمک هات به این دلیل بیشتر شده که فاصله چندانی بین دو پانکچرت نبود ،هنوز تاثیر داروهای قبلی داخل بدنت بوده و بدنت به پرگو بهتر جواب داده 

در مورد انتقال هم نگران نباش ،حتما رشد جنین ها خدا روشکر تا الان خوب بوده که بهت زنگ زدن 😊 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم تسه کجا بود 😉 عزیزم کی میگه سقط میشه!!!!! هنوز تو مقالات نتونستن ثابت کنن، بعد کی تونسته چن ...

دکترعابدی از اورولوژیست صارم بودن تو لایوی که میزاشتن میگفتن.به نظرتون برا میکرو حتما قبلش عفونت درمان بشه بعد میکرو کنن؟

عزيزم وقتي يه دختر داري پس همسرت اول تحركش خوب بوده  يهو اينطور شده كاش معاينه ميكرد ببينه واري ...

من موندم که چرا این دکتر براش سونو ننوشته . بهش گفتم رفتی بگو معاینت کنه بخدا صد بار گفتم . میگه روم‌نشده بگم خجالت کشیدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
گیسو جون تعداد تخمک هات به این دلیل بیشتر شده که فاصله چندانی بین دو پانکچرت نبود ،هنوز تاثیر داروها ...

اره اونم‌تاثیر داره ولی خوب داروهای خارجی میگن تاثیرش بیشتره مامای دکترمم گفت پرگووریس خیلی بهتره

یا رب العالمین
دوستان من خیلی ناراحتم. یادتونه من پریشب داروی اشتباه خوردم. من کلا سیکلم کوتاه هست. ۲۶ روزه هستم. ا ...

عزیزم خودتو اینقد نگران نکن. ان شاالله که چیزی نمیشه. خداروشکر تعدادشونم خوبه. نگران نباش. من کلا 7 تا فولیکول داشتم خیلیم زود رشد کرده بودن ینی روز 8 سایز 17-18 بودن. برا روز 11 ام عمل نوشت. دو روز قبل عمل درد شدید و ترشحات تخمک گذاری داشتم ینی گفتم دیگه تموم شد. دقییییقا دردای تخمک گذاری داشتم شدیدش ک اشکم دراومده بود. به ماما زنگ زدم گفت نگرانی الان چیزی رو حل نمی کنه. ازاد شده باشن کاری نمیشه کرد ک خودتو اذیت می کنی هرچند که چون امپول زده بودی قطعاااا ازاد نشدن. ولی برای اینکه خیالت راحت بشه صبح زود بیا قبل عمل بیا سونو کنیم باز . که رفتم گف همه شون سرو مورو گنده سرجاشونن.

اصلاااا نگران نباش عزیزم. چون الان نه کاری از دست مون بر میاد ک انجام بدیم و هم اینکه این دردا و ترشحات عادیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان،من ذخیره تخمک کمی دارم،از طرفی موقع پانکچر از ۱۲ تخمک ،۵ تاش جنین شد،قبلا هم از ۱۱ تا،۲ ...

خب باید ببینی آیا  واقعا مشکل از تخمک شماست؟ شاید اسپرم هم ضعیف باشه. و دلیل جنین کم از اسپرم ضعیف باشه. ولی برا کیفیت تخمک چیزی که من میدونم پیاده روی تغذیه ی خوب و سالم و مصرف آب زیاد  و ویتامین های موجود در بازار میتونه تاثیر گذار باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
حس نامرئی بودن میکنم وقتی کسی جوابم و نمیده    

ببخشید عزیزم مثلا من چون جواب سوالاتو نمیدونستم جوابی ندادم. بقیه هم همین طور. ناراحت نشو. همه میخونن سوالارو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

عزیززم. نمیدونم چی بگم که دلتو اروم کنه.خیلی بیشتر از جواب ازمایش خودم ناراحت شدم. حتما خیری توش بوده. ان شاالله که بشه کاری کرد. با دکتر حرف نزدی؟