2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نتیجه اینکه دکتر زنان مشتاق خوب نبوده. نه فقط بخاطر تعداد بیشتر بخاطر اینکه چون تنبلی نداری نباید س ...

اخه دکتر قبلیم هم بهشتی میرفت هم مشتاق که جدیدا بیمارستان میلاد هم میاد جزدکترای خوبه که اونجا هم ازش دعوت کردن. به پرستارهم که گفتم دکترقبلیم رضوانی بوده گفت خیلی دکتر خوبیه  دفعه دوم بدن بهتر جواب میده دکترصالحی هم قبولش داشت.ولی دکتر تهرانی بهشتی ومیلاد میاد ولی خوب جزهیات علمی علوم پزشکیه تخصصش بالاتره .ویزیتش ۳۸ تومن گرون تربود نمیدونم چقدر تحصیلاتش بیشتره.

بنظرخودمم دکتر تهرانی بهتر بود داروهامم خودش مینوشت وتوضیح میداد یبارهم ماماتوضیح میداد.بااینکه مطبش خیلی شلوغ بود ولی سرسری رد نمیکرد.

یا رب العالمین
شما  میکرو کردی ؟ میکروییا جنین  زود تشکیل میشه من طبیعی باردارشدم تاریخ لقاح معلوم نبود . ...

من ای یو ای کردم 

شما پارسال طبیعی باردار شدی ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دارم میپرسم ببینم میشه یا نه ولی اکثرا که من دیدم سزارین شدن 

الان کاربریه معجزهخدا2 گفت خواهرم آی وی اف بود و طبیعی بدون مشکل زایمان کرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من ای یو ای کردم  شما پارسال طبیعی باردار شدی ؟

اره عزیزم پیارسال بارداربودم سقط شد  من اشتباه گفتم 🤦‍♀️🤦‍♀️ مرداد ۹۸سقط داشتم ازمهرتا تیر امسال درگیر میکرو بودم واسه تعیین جنسیت تیرماه انتقال دادم منفی شد مرداد ماه باردارشدم وهمچنان باردارم 😂😂😂

عزیزم دی اف ای چیه ؟ با آزمایش اسپرم‌معلوم‌میشه یا خون ؟

دی اف ای مربوط به شکستگی کروموزم DNAاسپرم هست که با از مایش اسپرم معلوم میشه باید کم تر از ۳۰ باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الان کاربریه معجزهخدا2 گفت خواهرم آی وی اف بود و طبیعی بدون مشکل زایمان کرد

قبلنا هرکی دیر یا سخت باردارمیشد سزرین میکردن از چندنفر اینجوری شنیدم ولی الان بیشتر سخت میگیرن 

یا رب العالمین
اره عزیزم پیارسال بارداربودم سقط شد  من اشتباه گفتم 🤦‍♀️🤦‍♀️ مرداد ۹۸سقط داشتم ازمهرتا تیر ام ...

بسلامتی نی نی رو بیاری منو دعاکن میخام چهارشنبه برم سنو خیلی اذیت شدم تا امروز

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بسلامتی نی نی رو بیاری منو دعاکن میخام چهارشنبه برم سنو خیلی اذیت شدم تا امروز

مرسی عزیزدلم الهی امین ...چشم حتما مطمئن باش همه چی خوبه وقلب نینی رو میبینی دیدم همش استرس داری خوب نیس 

سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟شوهر دوستم ازمایش اسپرم داده و تو اسپرم۸میلیون گلبول سفید(عفونت)هست برا در ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش برای دارو اورولوژیست باید بگه عزیزم که چی بهتره 

ولی شرایطشون مشابه ما هست 

منم همسرم عفونت پیدا کرده بود که به خاطر تنگی مجرا بود، آنتی بیوتیک خورد و با سیستوسکوپی مجرا رو باز کردن عفونت خوب شد ولی dfi از 35 شد 38.5 که دیگه ما همون جوری ادامه دادیم

زینب جون یه سوال دارم ازت اگه میشه جوابمو بده من امروز ۱۳ پریود بودم رفتم دکتر عارفی سونو کرد گفتم ف ...

عزیزم منم گیج شدم راستش 🙈🙈🙈🙈 بالاخره فولیکول اگر باشه باید تو سونو دیده بشه، نمیدونم والا 

من موقع عمل سرکلاژ بی حس شدم و دکتر واقعا بد زد برام از شانسم میترسم موقع سزارینم اون شیفت باشه منم ...

آهان، پس واسه این میترسی، من سرکلاژ بی هوش بودم هیچی نفهمیدم 

ببین این سفت شدن ها انقباضات براکستون هست و بیشتر هم میشه هرچی جلو بری، فقط اگر با استراحت و گرم نگه داشتن شکم و کمر خوب میشه مهم نیست 

اگر ریتمیک باشه خطر داره عزیزم

منم کلا بچه رو زیر دنده هام حس نمیکردم ولی پایین هم نبود اون وسط وسط بود😅😅😅

ببخشید من یادم میره سوالامو تو‌چند تا پست میپرسم‌هی من هفته ۳۱ ۶تا امپول بتا زدم دیگه لازم نیست بزنم ...

تا دو هفته اثر اون آمپول ها هست الان اگر قبل از 37 هفته آثار زایمان زود رس باشه، تا 48 ساعت قبل از زایمان مجدد می زنن، وگرنه نیازی نیست مجدد

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش برای دارو اورولوژیست باید بگه عزیزم که چی بهتره  ولی شرایطشون مشابه ما ...

خیلی ممنونم عزیزم.یعنی باdfi38/۵تسه کردین یا نمونه دادین؟اخه میگن dfiبالای۳۰ اصلا میکرو مثبت هم بشه سقط میشه