2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دیگه نمیدونم پیش کدوم دکتر برم،در حال حاضر زیر نظر دکتر طرازی هستم،با ایشون ماه پیش انتقال داشتم و م ...

جنین با این چیزا که دفع نمیشه قربونت برم

به نظرم دکتر طرا زی دکتر بسیار خوبیه و بهتره تحت نظر 1 دکتر باشید چون در جریان کامل شرایط شما هستن هی پیش دکترای دیگه نرید که هی روش جدید روتون پیاده کنن و زمان رو از دست بدید

دکتر  طرا زی خودشون بعد یه منفی تقریبا همه جوانب رو در نظر میگیرن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم نرفتم هنوز شنبه وقت دارم که الان زنگ زدن گفتن نمیاد اگه میخوای با خودش ویزیت بشم فردا برم م ...

منم واسه شنبه وقت گرفتم گفت نیست دکتر محمد زاده وقت داد نمیشناسمش چ جور دکتریه  ازمایش ایمنیتون چ زود اومد بای ما گفتن بعد عید 

متاسفم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم که بتونه کمی آرومت کنه اما مطمئنم خدا جور دیگه ای حتما دلت رو ...

عزیز دلی شما 

دیگه ۴/۵روز بود بین برزخ بودم باز خداروشکر تکلیفم معلوم شد

سلام ماهنده جون، نگران نباش، معمولا تو مراکز اول شما عمل میشی، اگر تخمک داشته باشی همسرت عمل میشه

سلام عزیز دلم. میدونی ناراحت نیستم نهایتش شیش هفت ماه فاصله است ولی چرا به خاطر اشتباه یه ماما ادم کلی فولیکول از دست بده. تازه کلی هم امپول زدم😔 البته همش به تقدیر ما برمیگرده❤️امیدوارم تخمک ها ازاد نشده باشن🤲 التماس دعا. کم تو این یکسال غصه ی شوهرمو خوردم حالا خودم با شرایط خوب و ذخیره ی بالا باید نگران باشم فولیکول دارم یا نه😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

نازی عزیزم. ولی همینقدر که گرفته یعنی ظرفیت بارداری داری و باز هم میشه با لطف خدا. ناراحت شدم برات گلم

سلام عزیز دلم. میدونی ناراحت نیستم نهایتش شیش هفت ماه فاصله است ولی چرا به خاطر اشتباه یه ماما ادم ک ...

عزیز دلم ان شالله که بیست تا تخمک خوب میگیرن ازت، این استرس ها هم طبیعیه، که تعدادشون خوب باشه، ازاد نشن، ولی چاره ای نداریم جز توکل، خدا به هممون رحم کنه، حداقل یکی بهمون بده که طعم مادر شدن رو بچشیم

منم واسه شنبه وقت گرفتم گفت نیست دکتر محمد زاده وقت داد نمیشناسمش چ جور دکتریه  ازمایش ایمنیتون ...

محمدزاده هم بد نیست یکی از بچه ها میگفت خوبه. پس منم الان زنگ میزنم میگم همون محمدزاده شنبه ویزیتم کنه چون فردا سختمه برم شنبه آخه همسرمم باید ویزیت بشه. من یک ماه طول کشید جوابش عزیزم تا اومد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر چیزی نگفت از واریکوسل .معاینه نکرده بود . ب نظرت این راهو برم یا نه ؟

عزيزم وقتي يه دختر داري پس همسرت اول تحركش خوب بوده  يهو اينطور شده كاش معاينه ميكرد ببينه واريكسول داره اخه واريكسول گريد ٢ و٣ باعث كم تحركي اسپرم ميشه كاش يه سونو واسه واريكسول هم بده

عزیز دلم ان شالله که بیست تا تخمک خوب میگیرن ازت، این استرس ها هم طبیعیه، که تعدادشون خوب باشه، ازاد ...

انشالله توکل بر خدای مهربون🤲❤️مرسی از دلگرمیت مهربان