2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
میشه وزن وسن نینیارو بگد شماهم ...فک کنم فسقل من ریزه میزه میشه 

من هفته بعد نوبت سونو دارم برم ببینم چه خبره . جالبه به من قدش رو نمیگن چرا ؟ یادم باشه این دفعه بپرسم حتما

دقیقا منم وقتی تیکر مامان ماهک و میدیدم ذوق مرگ میشدم🤣 دیگه دیروز که دیدم نزدیک شدم تیکر گذاشتم وگر ...

چه بامزه. پس هممون مثل همیم 🤣🤣

میبینم که انقدم شمردن برات سخت بوده که تیکر سزارین گذاشتی ناقلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحرکش کلاس a وbو c باهم ۳۰ درصد بیشتر شوهرم مشکل مورفولوژی داره دکتر گفت فقط یک درصد نرمال هست ۹۹ در ...

چ خوب که تعیین جنسیت کردید منم میخواستم تعیین جنسیت کنم ولی مشکل همسرمو که فهمیدم منصرف شدم  حالا میبینم شرایط شما مثل منه همسر منم مورفولوژیش یک درصده ولی تحرک کلاس aصفره 

دقیقا مثل ما . 😊 عزیزم به نظرت مورفولوژی با دارو درست میشه ؟ همسرم مورفولوژیش صفره

نمی دونم شوهر من که عمل کرد اولش خوب بود ولی دوباره برگشت شوهر شما واریکوسل داره که مورفولوژی صفره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نمی دونم شوهر من که عمل کرد اولش خوب بود ولی دوباره برگشت شوهر شما واریکوسل داره که مورفولوژی صفره&n ...

دکتر چیزی نگفت از واریکوسل .معاینه نکرده بود . ب نظرت این راهو برم یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ميخوام شانسم بيشتر باشه😞انتقال اولمه. خودم بخوام سه تا نميذارن؟

عزیزم منم مثل شمافکر کردم ۳تاانتقال دادم ۳تاشم گرفت ولی خیلی اذیت شدم استرس ریداکت و...الان برگردم عقب ۲تاانتقال میدم یعنی اینقدر سخت بود

مرسی عزیزم قدش چقدبود؟ 

قدشو نگفتن من هر موقع رفتم فقط وزنش رو گفتن 

راستی شکل شکمت چجوریه من شکمم با سینه هام خیلی فاصله داره البته سینمم کوچیکه ولی خوب فاصلش زیاده واسه همن چند وقته نگرانم میگم شاید بچه خیلی رفته پایین