2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها چجوري جنين شناس تشخيص ميده كه بايد چندتا جنين انتقال بدم؟ به دكترم گفتم سه تا ميخوام گفت جنين ...

طبق سن خانوم و کیفیت جنین 

اگه سنت بالا نباشه و کیفیت خوب باشه دوتا میذاره 

برا چی میخوای سه تا بذاری ؟ انتقال چندمی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم. هنوز جوابش نیومده ممنون که پرسیدی مهربون. چقدر تیکرهاتونو دوست دارمممم. ایشالله این مد ...

ممنونم عزیزم . به امید خدا هر دوتا فندوق سالمن و دارن لوس بازی در میارن . انشالا هردوشونو بغل کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق سن خانوم و کیفیت جنین  اگه سنت بالا نباشه و کیفیت خوب باشه دوتا میذاره  برا چی میخوا ...

ميخوام شانسم بيشتر باشه😞انتقال اولمه. خودم بخوام سه تا نميذارن؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ تیکرت تاریخش عوض شده؟ بوپو جون رو دیدم اونم عوض شده. تایم زایمان بهتون ...

سلام عزیزم . من تازه تیکر گذاشتم . تاریخ زایمان طبیعی منو تو همه سونوها گفتن ۲۸ فروردین و چون سزارین هستم رو ۲۲ فروردین تنظیم کردم . حالا باز ممکنه یکم اینطرف و اون طرف بشه

عزیزم منم آمپول بتامتازون نداد دکترم. ازش پرسیدم گفت هفته سی و سه و سی و چهار رو رد کنی، ریه بچه کام ...

به منم نداده و من نگرانم . نه خودم رو ۲۲ فروردین تنظیم کردم🤣

سلام دوستان من رفتم سونو سن جنین ۳۰هفته و۵روز بود باپریودی ۳۱هفته ودو روزم ...قدش ۳۸سانت ونیم  وزنشم ۱۵۰۰بود دکترگفت باید ۱۵۸۰ میبود که ۸۰ گرم ازحالت نرمال کمه 😧گفت درکل نرماله همه چی  @لی_لا1    @faribakhanoomi    @bopo    @shaden