2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها از دارچین چه خبر ؟ جواب آمینوسنتزش اومده ؟ @دارچین98

سلام عزیزم. هنوز جوابش نیومده

ممنون که پرسیدی مهربون.

چقدر تیکرهاتونو دوست دارمممم. ایشالله این مدت باقیمونده به سرعت میگذره و به سلامت زایمان میکنی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فکرای خوب کن قطعا مثل قبل نمیشه انشالله با بهترین کیفیت برات تشکیل شده تعدادشونم اینقدره👶👶👶👶 ...

فکر نمیکردم اینقدر داروها اثر داشته باشه دوبرابر کنه هنوزهم شک دارم ۱۵ تاتخمک بوده

یا رب العالمین
سلام شب بخیر  خانوم ها من به حساب پریودی الان ۱۲ هفته و ۲ روزمه فردا میخوام برم ان تی ولی خودم ...

عزیزم مگه میکرو نکردی؟ نباید سن جنین رو با پریودت بسنجی. تاریخ انتقال و سن جنین رو بگو

در ضمن معمولا اختلاف سن جنین و سونو زیاد نیست. معیار سن جنین هست. 12 هفته و 2 روز یعنی تو هفته 13 که کاملا مناسبه و زمان زیادی برای به تعویق انداختن نداری.

ممنون عزیزم .شماprpانجام دادین ؟واقعا تاثیر داره تو مثبت شدن ؟

نه عزیزم من انجام ندادم ولی دوستان بودن که انجام دادن و مثبت شدن. ان شاالله شما هم همین دفعه مثبتی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم مگه میکرو نکردی؟ نباید سن جنین رو با پریودت بسنجی. تاریخ انتقال و سن جنین رو بگو در ضمن معمول ...

دارچین جان بعد انتقال جنینت چه علائمی داشتی 

من هیچ علائمی ندارم انکار نه انگار ... 

شما لک هم دیدی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دارچین جان بعد انتقال جنینت چه علائمی داشتی  من هیچ علائمی ندارم انکار نه انگار ...  شما ...

عزیزم علائم همش الکیه. اصلا ملاک نیست

من لک دیدم. علامت دیگه ای نداشتم. ولی اصلا دنبال علامت نباش. بیشترش به خاطر داروهاست

سلام شب بخیر  خانوم ها من به حساب پریودی الان ۱۲ هفته و ۲ روزمه فردا میخوام برم ان تی ولی خودم ...

طبق سونو قلب حساب کن. بر اساس سونو قلب الان چند هفته ای؟اگه سونو قلب طبق پریودت بوده میشه بقیش هم طبق پریودت پیش بری اما اگه نبود نه

من خودم سونو قلبم دقیق بر اساس پریودم بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها چجوري جنين شناس تشخيص ميده كه بايد چندتا جنين انتقال بدم؟ به دكترم گفتم سه تا ميخوام گفت جنين شناس بايد تصميم بگيره براساس كيفيت جنينات من همه جنينام گريد a و ab هستن. نميشه خودم بخوام سه تا بذارن؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام ممنون شما خوبی اره نینیم خوبه شکر خدا باور نمیکنم به این هفته رسیدم میگم ۳۴هفته رو دیگه رد کنم ...

سلام خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ تیکرت تاریخش عوض شده؟ بوپو جون رو دیدم اونم عوض شده. تایم زایمان بهتون دادن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
صورتم هنوز ورم نکرده . از هفته ۱۲ مولتی ویتامین داشتم اول اکتی ناتال بعد هم پری ناتال و همچنان دارم ...

عزیزم منم آمپول بتامتازون نداد دکترم. ازش پرسیدم گفت هفته سی و سه و سی و چهار رو رد کنی، ریه بچه کامل شده و دیگه نگرانی نداره حتی اگه زودتر دنیا بیاد. راستی تاریخ زایمان بهت داده دکترت؟ آخه دیدم تاریخ تیکرت عوض شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم علائم همش الکیه. اصلا ملاک نیست من لک دیدم. علامت دیگه ای نداشتم. ولی اصلا دنبال علامت نباش. ...

منم خیلی عادی ام از ی طرف میگم خداروشکر دردی چیزی ندارم بعد میگم خب مگه نباید علامتی نشونه ای چیزی باشه 

چه روزی لک دیدی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..