2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم من روز ۱۵انتقالم بتام ۸۸۰بود چهارروزبعد دوباره تکرار کردم ازمایشمو شده بود۱۱۶۶ دوبرابر نش ...

سلام عزیزم مبارکت باشه گلی 

شاید دو قلو بودن و یکیش از بین رفته، اصلا به همین زودی نباید نا امید بشی عزیزم

خیلی موارد مشابه شما زیاد بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما هرکی امپول پروژسترون زده بیاد تجربه شو بگه چجوری دردشو کمتر کنیم من یدونه شا زدم نمیتونم بشین ...

فقط کمپرس یخ هر سری امپول زدی روش به مدت ۲۰ دقیقه یخ بزار کلا خوب میشه کمپرس گرم نزاریا بدتر میشه

سلام بچه ها کسی امپول هپارین تو بازو تزریق کرده؟ نحوه تزریقش چجوریه ،مثه اطراف ناف نود درجه باید سو ...

سلام عزيزم

فك كنم بايد با زاويه بزني، من انتقال قبليم هپارين داشتم، كبود ميشد. 

چندتا رو توي رون پام زدم اونم كبود ميشد.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی گلم یه سوال داشتم شما هنوز شیاف و آ اس آ و اسید فولیک میخورین یا قطع کردین؟

سلام عزیزم چون خونریزی دارم همچنان شیاف و آمپول میزنم انوکساپارین می زدم بعد خونریزی قطع کرد دکترم  اسید فولیک میخورم همچنان

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم تفاوتش در ال دی هست و مثلا بوسرلین   و تفاوت دیگه مدت زمان آماده سازی رحم هست گلم

سلام زینبی جون ترافیکم🤗خوبی عزیزم

من اخر هفته  ۱۵ ام دکترم قرص آهن نداده همچنان د۳ هزار و فولیک اسید میخورم بعد سونو ان تی دکترم پرگنالایف داده اونم میخورم همچنان خونریزی دارم استراحت مطلقم الان مشکل نداره باید بخورم قرصا رو همچنانم دوتا آمپول ۴ تو شیاف میزنم😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
امروز زنگ زدم ببینم چندتا جنین شد میگن ۳روز بعد معلوم‌میشه

همون دیروز لقاح دادن و امروز روز اول جنینات میشه.

احتمالا اینبار هم میزارن پنج روزه بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعا !!! مرسی عزیزم خدا رو شکر. یه دوره یعنی چند وقت قرص خوردی

متاسفانه دقیق یادم نیس ولی فک کنم کمتر از یه ماه بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها کسی امپول هپارین تو بازو تزریق کرده؟ نحوه تزریقش چجوریه ،مثه اطراف ناف نود درجه باید سو ...

من هپارین ندارم اما انوکسا رو تو بازو میزنم همون ۹۰ درجه گفتن تزریق کنم. یبار رفتم درمونگاه اونجا نشونم دادن دیگه به شوهرم گفتم همونجور میزنه . اون قسمت بالای بازو رو باید نیشگون بگیری و مستقیم تزریق کنی. برا من که تا حالا کبود نشده مثل دور ناف. البته نمیدونم هپارین هم مثل آنوکسا هست یا نه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت