2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بار چهارممه  ولی بار سومم هم بتام دیر رفت بالا و متاسفانه تو هفت هفته سقط شد و میترسم اینم م ...

نه ایشالا که اونجوری نمیشه هنوز روز ۱۵ انتقالی خدا عیدیت بهت داده از الان دیگه پسش نمیگیره 

خوبه عزیزم انشاءالله هر 6تاش برات جنین بشه ذخیره چنده؟؟ منم دارم امپول میزنم 5پریودی هستم تازه 

توکل به خدا انشالله 

ذخیرم قبل پانکچر اولم یک و چهار بود و قبلترش یک و هفت ولی کلا تخمدانهام نسبت به دارو خوب جواب نمیدن

به سلامتی .  دکترت کیه ؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خانما انتقال جنین چجوریه؟ برا انتقال هم اسپکلوم میزارن؟ من امروز هنوز بیهوش نشده بودم گذاشت خیلی در ...

خیلی راحت و خوب. من که هیچی نفهمیدم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونم چرا اینو به من داد که اشتباه بخورم من هایپر نشده بودم. صبح برم مرکز ببینم چی میگن

توي اينترنت بخون راجع بهش، به منم نگفتن هايپر شدم، داروهامو توي نت سرچ كردم، فهميدم هايپر شدم😄 

چند روز بعدش رفتم مطب دكترم اونجا بهم گفت

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
توي اينترنت بخون راجع بهش، به منم نگفتن هايپر شدم، داروهامو توي نت سرچ كردم، فهميدم هايپر شدم😄  ...

چند تا تخمک داشتین شما؟ به من گفتن شونزده تا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیییزم.😗😗😗..ایشالا تا وقتی که میاد تو بغلت حسابی تپلی و قوی و سلامت باشه.خداروشکر.

قربونت، توکل به خدا❤ انشاالله نی نی خوشگل خودت😙

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...