2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بله متوجه شدم تونت زدم یه فیلم هم دیدم.یعنی دقیق تقسیم بشه اگه یذره اینورتراینا بشه خطر داره؟ ...

نه اینور و اونورتر مشکلی نداره چون باید جاهای مختلفی بزنی تعداد امپولامون زیاده

ولی فقط باید باس ن باشه

من مامان و خاله ام برلی خودشون به باس ن جلوی آینه میزنن ولی من جراتشو ندارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان، درد  تخمدان ها روز قبل پانکچر طبیعیه؟

سلام عزيزم، بخاطر آمپول آزادسازي تخمك هاست، طبيعيه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دارو نداد ولی فکر کنم تو بیمارستان تو سرم یچیزایی ریختن. الان فقط امپول پروژسترون دارم

اره منم تو بيمارستان سرم زدن و دارو دادن،مرسي بس منم به مرور ان شاالله بهتر ميشم،مرسي عزيزدلم ان شاالله بهترين ها برات اتفاق بيوفته

امپولاتون تموم شد؟

نه قربونت انوکسا و پروژسترون که تا روز آزمایش هست

بعدشن خدا بخواد مثبت بشیم ادامه داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانوما خواهش میکنم اگه همچین قرصی مصرف کردین راهنماییم کنیدقرص کابرگولین بهم دادن گفتن از امروز تا س ...

عزيزم من كابرلين داشتم، نميدونم همونه يا فرق ميكنه. من هايپر شده بودم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من عکس رنگی انجام دادم دردش درحد پریودیه اصلا ترسی نداره خواهریا نترسید اگ یه موقع خواستین برین

خداروشكر عزيزم

عزيزم من كابرلين داشتم، نميدونم همونه يا فرق ميكنه. من هايپر شده بودم. 

نمیدونم چرا اینو به من داد که اشتباه بخورم من هایپر نشده بودم. صبح برم مرکز ببینم چی میگن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بله گلم احتمالش هست خانمی  توکل به خدا، ان شاء الله چند روز دیگه با جواب بتا برات جشن میگیریم

سلام عزیزم من روز ۱۵انتقالم بتام ۸۸۰بود چهارروزبعد دوباره تکرار کردم ازمایشمو شده بود۱۱۶۶ دوبرابر نشده دکتر زنان بهم گفت خوب نیس و دوباره واس پسفردا ازمایش بتا برام نوشت یعنی بازم قراره ازدست بدم نینی و😔

خانما انتقال جنین چجوریه؟ برا انتقال هم اسپکلوم میزارن؟ من امروز هنوز بیهوش نشده بودم گذاشت خیلی در ...

آره. میذارن. خیلی چیز ناجوریه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام دوستان من روز ۱۵انتقالم بتام ۸۸۰بود چهارروزبعد دوباره تکرار کردم ازمایشمو شده بود۱۱۶۶ دوبرابر نشده دکتر زنان بهم گفت خوب نیس و دوباره واس پسفردا ازمایش بتا برام نوشت یعنی بازم قراره ازدست بدم نینی و😔

کسی این شرایط منو داشته و نینی سالمی دنیا اورده باشه