2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044825 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قبول باشه عزیزم خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه لطفا برای منم بخون شدیدا محتاج دعام.

سلام عزیزم، چی شد رفتی تو سیکل انتقال؟؟ به فکرت بودم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما به همسرت هر دوتا بار چی دادی 

من تعیین جنسیت نکردم تاحالا.ولی توشهرمون یه خانمه دوقلوپسرباردارشدای وی اف کرده بود.تغذیه اش راپرسیدم.گفت شیروتخم مرغ محلی روزی سه تالیوان.مغزیجات.خرما.گرده نخل.ایناراخورده بودگفت کلادوتاجنین داشته که انتقال میده وپسربودن.البته از8جنین دوتاش پسربوده

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اخه من که به دکترش گفتم تاکیدم کردم گفت چون سالمه نمیخواد هیچیم نداد حالا اینم زیر بار نمیره تازه می ...

اتفاقاحالاکه اینجوری میگه فقط ازخداکمک بخاه .خدابخادبده به یه چشم بهم زدنه.باورکن.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ن والا من رفتم مطب دکترم خوب خوب بودم یه قلم هماتومم داشت جدب شده بود کلا برکشتم خونه خونریزی شدید و ...

وای عزیزم خداروشکر که حالشون خوبه   

دیگه الان خوب خوبی دیگه انشالله؟ خونریزی که نداری؟

منم تو سونو آنومالیم هماتوم دیده شد. ولی تا به حال لکه بینی و خونریزی نداشتم. باید منتظر باشم یهو حالمو بگیره؟   

عزیزم منم مشکل ایمنی دارم ولی ذخیره تخمدان پایین دارم و شانس ای وی اف با تخمک خودم ندارم میخوام اه ...

گلم من هنو باردار نشدم قراره پریود شدم برم برا انتقال ولی از یک هفته پیش داروی ایمنی رو شروع کردم داروش افتضاحه منکه یک هفتس حالم خوب نیی صبح ها استفراغ شدید دارم حالا قراره برم پیش دکتر ایمولوژی تا دارومو عوض کنه

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام من امروز عکس رنگی دارم از استرس وترس دارم سکته میکنم😢

سلام سكته براي چي عزيزم؟ ميتوني با بيهوشي انجام بدي، هيچي متوجه نميشي. البته بيهوشي نيستاااا، خوابت ميكنن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️