2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
نه تمام بعد عید انشالله شروع میکنم میخوام وزنمم یه ۷ کیلو دیگه بارم پایین به امید خدا 

کلا از نه تا فقط یکیش پسر بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا جنین بود دفعه ی پیش وایی منم استرس دارم این بار اصلا نباشه میگن تقویتی هم اثر نداره هیچی بهش ...

دفعه پیش دوتا جنین بود نمی دونم شاید چون همسرم واریکوسل داره اینجوریه همسر شما سالمه ولی دخترم رو براحتی باردار شدم من این سری از ده تا تخمک فقط چهار جنین شد تعداد تخمک شما چند تا بود 

سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

عزیزم مبارکت باشه 

زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه الهی❤️❤️❤️❤️❤️

من همسرم سالمه از ۱۲تا ۹تا شد

انشالله سری بعد موفق میشید من خیلی استرس دارم خیلی سخته این همه هزینه کنی بعد نشه تو نماز شبم دعات می کنم عزیزم خدا خوشحالت کنه 💕

عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم . حکمت خداس

مرسی عزیزم  فدایت دیگه قسمت میخوام به خودمو خونوادم برسم کمی وزن کم کنم خیلی این چند وقته زوم کردم رو این جواب کمیم رو روحیه ی شوشو یه بیچاره کار کنم بابا من سوراخ سوراخ شدم اون ناراحته حداقل اونا مالی ضرر میکنن ما جونی والله فرقش خیلیه ولی باز من باید روحیه بدم برم تو کار روانشناسی تابرایه شروع سیکل امادش کنم انشالله شما با خبرایه خوبتون دله ما رو شاد کنید

مرسی عزیزم  فدایت دیگه قسمت میخوام به خودمو خونوادم برسم کمی وزن کم کنم خیلی این چند وقته زوم ک ...

آفرین به روحیه خوبت عزیزم . انشالله همه چی درست میشه . پروانه جون همسرت فر تیل اید یا الکارنیتین خورده بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست .