2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
پس شما برلی تقویت همسرتون دیر نیست از دکتر راجع به پودر  اندروفرتی سوال کن برای همسرت ببین اگه ...

اره حتما . موندم که چرا دکتر اراسته براش اینارو ننوشته با این نتیجه آزمایش ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان آزمایش crp و CBC کسی می دونه ناشتایی می خواد یا نه؟

سلام 

نه عزيزم نميخواد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همچنان دارم میخورم چون مینورم . درکنارش روزی دوتا قرص آهن و مولتی ویتامین هم دارم که هم توش آهن د ...

منم مینور هستم یعنی باید ادامه بدم؟ دکترم چیزی نگفت فقط دیگه برام ننوشت فولیک رو. فولیک ۵ میخوری؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره عزیزم گفت از این تاریخ دیگه آسپرین نخور ولی انوکسارو ادامه بده مامان ماهک تیکرتو🥰🥰🥰🥰🥰  ...

خوب می کنی نخور 

اره دیگه ایشالا بزودی ماله شمام به اینجا میرسه😊😊😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جنینامم دوتا بلاستن جنین شناس گفت داشتن رشد میکردن  پی ار پی هم کردم  اما هنوز ناامیدم د ...

چرا نا امیدی عزیزم ،توکلت به خدا باشه ،جنین شناس هم که گفته رشدشون خوب بوده ،انشالله چند روز دیگه با یه بتا خوب ما رو هم خوشحال میکنی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا نا امیدی عزیزم ،توکلت به خدا باشه ،جنین شناس هم که گفته رشدشون خوب بوده ،انشالله چند روز دیگه با ...

نمیدونم استاره 

از بس سخت بوده این راه هربار یه اتفاق افتاده باور ندارم میشه دلم شاد شه راحت شم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من که فقط میخوابیدم ، عوارض خاصی برای من نداشت ، دیگه مجبوریم استفاده کنیم خواهر  به عوارضش فک ...

انشاالله. ممنونم خواهر جون.  ببخشید که خیلی سوال پرسیدم لطف کردی جواب دادی. 

انشاالله زودی مامان میشی به حق خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام