2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مانع لانه گزینی میشه 

عزیزم هیستروسکوپی مانع لانه گزینی میشه ؟میشه یکم توضیح بدید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جدی؟ چه تاثیری داره؟ من کیوتن روزی دوتا میخورم. زیاد نیست.؟ تو بروشور نوشته روزی یکی. اما دکترم گفت ...

آنتی اکسیدان هست ،باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه بالارفتن کیفیت تخمک و اسپرم میشه ،من خودم و همسرم روزی یه دونه ۱۰۰ میل میخوردم ،شاید شما بیشتر نیاز داشتی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم. منم همینطوریم. یه وقتایی تکون نمیخوره نگران میشم. یه وقتایی هم یه جوری تکون میخوره که خود ...

اره شوهرمنم میگه یه وقت مشکلی نباشه میگم نه بچمون قوی شده ضرباتش محکمه 😍

عزیزم دکتر من بعد ان تی پرگنالایف داده زده مولتی ویتامین مینرال بارداری الان فولیک اسید یک میخورم با ...

بعد هفته ی ۱۶دیگه نباید فولیک بخوری بازم ازدکترت بپرس ولی ویتامین د۱۰۰۰منم میخورم ...هم اهن میخورم فولیک داره هم پرگناکر میخورم اونم یکم فولیک داره 

عزیزم ان شاءالله که این مدت باقی مونده رو هم به سلامتی طی کنی و گل پسری رو صحیح و سالم و با دل خوش ب ...

اره خیلی سخته 🤢باید تحمل کنیم دیگه ...عزیزم بازم ببین دوستای دیگه نظرشون چیه 

شماچندهفته قطع کردی ؟ 

من ۳۴ هفته زینبی گفت دیرم شده قطع کن البته دکترم گفته بود ۲فته دیگش قطع کن که من همون موقع دیگه نخوردم چون یکی نمی دونم اینجا بود فک کنم دیر قطع کرده بود دور از جونت سر عمل کارش رسید به icuو گفت خیلی حالم بددبود و منم ترسیدم وللا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من ۳۴ هفته زینبی گفت دیرم شده قطع کن البته دکترم گفته بود ۲فته دیگش قطع کن که من همون موقع دیگه نخور ...

منم از شنبه باید قطع کنم آسپرین رو . میشم ۳۲ هفته و سه روز 

بعد هفته ی ۱۶دیگه نباید فولیک بخوری بازم ازدکترت بپرس ولی ویتامین د۱۰۰۰منم میخورم ...هم اهن میخورم ف ...

من همچنان دارم میخورم چون مینورم . درکنارش روزی دوتا قرص آهن و مولتی ویتامین هم دارم که هم توش آهن داره هم فولیک اسید . پزشکم گفته چون مینور هستی قطعش نمیکنیم 

وبه قطع کن دکترت گفت؟

آره عزیزم گفت از این تاریخ دیگه آسپرین نخور ولی انوکسارو ادامه بده

مامان ماهک تیکرتو🥰🥰🥰🥰🥰 

انشالا فردا زایمان راحتی داشته باشی😘😘

سلام به روی ماهت خانومی خوبی؟ گل پسری خوبه؟  لیلا جان شما کم خونی که نداشتی؟ من چون تا الان ید ...

فدااات عزیزم. خوبیم شکر. راستش یدوفولیک که اصلا نخوردم. هموگلوبینم یه کم پایین بود. قرص لووتیروکسین از اول میخوردم. اما راستش من جات بودم به دکترم اعتماد میکردم عزیزم. آهن و مکمل هم از ماه چهارم تا الان میخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اسپرم همسرم ۱ درصد مورفولوژی سالم داره ولی دکتر گفت اشکال نداره چون جنین تشکیل میشه رحم و تخمدو ...

عزیز خراش یا پی ار پی همزمان با جنین گرید خوب داشتی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰