2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانما لک لانه گزینی تو چه روزایی هست معمولا 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه : 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد 2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد. 3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد. روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه : 1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام کسی می دونه جنین روز چندم انتقال ب دیواره رحم میچسبه

پست بالا رو که گذاشتم ببینید اونجا نوشته البته برای جنین 3 روزه بلاست مرحله 1 و 2 رو گذرونده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من روز سوم الان جنینم داره چکارمیکنه لانه گزیده آیا

جنینتون چند روزه بود عزیزم؟ 

سلام دوستان براي يبوست جه شربتي خوبه ؟

سلام عزيزم

معمولا لاكسي ژل ميدن، ولي من گلابي ميخوردم عالي بود برام، آلو خورشتي هم بنداز توي آب سه ساعت يا بيشتر خيس بخوره، اينم خيلي عاليه

من با اينا عالي بودم ديگه شربت رو نميخوردم

آب زياد بخور، سالاد كاهو توي برنامه غذاييت باشه بدون سس با روغن زيتون 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پست بالا رو که گذاشتم ببینید اونجا نوشته البته برای جنین 3 روزه بلاست مرحله 1 و 2 رو گذرونده

ممنونم عزیزم اخه امروز روز دو هستم رگه های قهوه ای دیدم خیلی نگران شدم 

نمیدونم کار خاصی نیاز هست بکنم یا طبیعیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله اینباربارپنجم ولی سپردم به خدا انشالله شما هم به حاجت دلت برسی مهربون❤️❤️❤️

انشالا جواب بگیری گلم. با انرژی مثبت برو جلو عزیزم.☺

دو ماه پیش دومین انتقالم منفی شد. منتظرم پری سوم بیاد تا برم پانکچر مجدد. سومین باره که می خوام پانکچر بشم. دیروز باید پری میشدم که نشدم. دوماه پانکچرم عقب افتاد . چون مرکزی که میرم عید تعطیله. حتما حکمتیه. هرچی ما میخوایم همه چی سریع پیش بره نمیشه.

دعا کن منم اینبار نتیجه بگیرم عزیزم.🙂

پنج روزه

شما روز 3 انتقال هستی میشه از شماره 3 به بعد

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه : 1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند. 2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند. 3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود. 4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد. 5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود. 6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند. 7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون. 9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

ممنونم عزیزم اخه امروز روز دو هستم رگه های قهوه ای دیدم خیلی نگران شدم  نمیدونم کار خاصی نیاز ...

والا منم 2 روز اول عجیب ترشح دیدم که دوستان گفتن کاملا طبیعیه شما احتمالا ترشحات خونیت واسه دستگاه معاینه باشه که چون ترشح داری با اون اومده