2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آنتی اکسیدان هست ،باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه بالارفتن کیفیت تخمک و اسپرم میشه ،من خودم و هم ...

ممنون از توضيحت گلم

من روزی دو تا کیوتن ۳۰ میخورم. همسرم روزی ۲تا اسپریژن. اون کیوتن نمیخوره.

وااای دستت درد نکنه ، من همسرم برام میزنه ؟ اندفعه بهش میگم خیلی آروم بزنه  خدا خیرت بده

منم همسرم برام میزنه 2 سی سی آمپول و فکر کنم 30 یا 40 ثانیه زمان میده فرداش کمپرس گرم میکنم که اونم خیلی تاثیر داره موفق باشی عزیزدلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ممنون . یک نوع داره ؟ یا باید دو نوع بگیرم یکی برای خودم یکی برای همسر؟

ما یه نوع میخوردیم که ویتامین ای و آ هم داشت ،کوکیوتن قرمز شرکت آنتی ایجینگ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان من هفته بعد پنجشنبه انتقال دارم 

جواب ازمایش تیروییدم اومده tsh:3.40

دکترغدد به این زودی ها وقت نمیده 

داروهم مصرف کنم تو یه هفته پایین میاد؟!

خیلی نگرانم چون باید زیر۲.۵میشد 

بچه ها کسی میدونه چه دارویی بخورم به دکتردسترسی ندارم 

تویه هفته میاد پایین؟!

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنون از توضيحت گلم من روزی دو تا کیوتن ۳۰ میخورم. همسرم روزی ۲تا اسپریژن. اون کیوتن نمیخوره.

خواهش عزیزم ،الان نگاه کردم اسپریژن هم کیوتن داره ولی خوب دوزش کم هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا من فقط یک جلسه ویزیت شدم یه سری ازمایش دادم ک ههنوز نتیجش نیومده . من تا همسرم درست نشه نمیتونم ...

پس شما برلی تقویت همسرتون دیر نیست

از دکتر راجع به پودر  اندروفرتی سوال کن برای همسرت ببین اگه تعریف و تایید میکنه بخرین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من هفته بعد پنجشنبه انتقال دارم  جواب ازمایش تیروییدم اومده tsh:3.40 دکترغدد به ا ...

آره عزیزم پایین میاد. نگران نباش. دکتر من گفت اگه بالا هم باشه باز هم راهی هست که سریع پایین بیاد. تو یه هفته هم با لووتیروکسین ۵۰میتونی بیاریش پایین. منتهی واسه ابنکه چه دوزی مصرف کنی فردا صبح زنگ بزن و از دکترت بپرس.

اما اصلا نگران نباش. ان شالا انتقالت به خوبی انجام میشه🙂

سلام دوستان من هفته بعد پنجشنبه انتقال دارم  جواب ازمایش تیروییدم اومده tsh:3.40 دکترغدد به ا ...

مال من با مصرف یه قرص لووتیروکسین ۵۰ از ۵/۵در عرض یه هفته شد ۳/۵. بعدش شد ۰/۶که دکتر قرصم و قطع کرد.

بله عزیزم  همه اینکارها رو هم کردم

عزیزم بعضی اوقات قسمت نیست. خواست خداست دیگه کاریش نمیتونیم بکنیم. میگن خدا دعاهای برآورده نشده رو اون دنیا خیلی پاداش میده. توکل کن بر خودش. به فرزندخوندگی هم فکر کردی گلم؟ شوهرت دوست داره؟ من با خانومی تو نی نی سایت آشنا شدم بعد از دوازده سال ناباروری بی علت یه دختر به سرپرستی گرفته بود و راضی بود. بالاخره این دوا درمون های ناباروری دنیایی ضرر داره. تا کی میشه انجام داد. ما هم در کنار درمان دنبالشیم. به ما گفتن مراحلش چند سال طول میکشه. ما هم آروم آروم داریم انجام میدیم در کنارش درمان رو هم پیگیریم تا خدا برامون چی بخواد عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خداروشکر عزیزم ...خیلی هم زود نیومده وقتش خوب بوده ...مرسی عزیزم حتما کنترل میکنم ..من بیهوشی بود سز ...

دکتر به من می‌گفت درد واژن طبیعیه اون اواخر حس میکردم هر لحظه میاد  بهر حال مراقب کنترل دردهات باش