2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چه خوب . همسرم این داروهاشو که مصرف کنه دوباره ازمایش میده اگه خوب شد ک خدارو شکر اگه نشد میرم‌حتما& ...

شما کی پانکچرتونه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چه خوب . همسرم این داروهاشو که مصرف کنه دوباره ازمایش میده اگه خوب شد ک خدارو شکر اگه نشد میرم‌حتما& ...

منم گفتم اگه جواب نگیرم این ماه حتما میرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان ده هفته ام عزیزم.. اینجا دوستان گفتن ۵ میخوریم من ۱ میخورم نگران موندم..میگم اگه ۵ ضرر نداره ...

من تا 12 هفته ۵ میخوردم اما بعدش دیگه شد یک و همچنان دارم میخورم . با پزشکت هماهنگ کن چون آزمایش ها و وضعیتت رو اون میدونه نگران نباش

شما که اصفهانید اگه همسرتون مشکل داره برین پیش دکتر همایون عباسی یه زن میگفت شوهرم از صفر همه چیزاش ...

دکترمعروفیه تومرکز ناباروری اصفهان ولی الان بیشتر پیمان صالحی را ازش تعریف میکنن یعنی چندتایی خانما که تو مطب دکترم دیدم اول شوهراشون بیمارعباسی بودن بعدرفتن پیش صالحی خودمون هم همینجور.

یا رب العالمین
حتما دکتر میخواسته یه روش دیگه رو امتحان کنه برات به زینب جون بگو ببین نظرش چیه

دوستم، به نظرت کاراحمقانه ای نیست که واس من با ذخیره پایین بخواد راه دیگه ای رو امتحان کنه.؟من دیگه نه زمانشو دارم نه جونشو . ۳۵سالمه دیگه.وقتی سینال خوب جواب داده چرا دوباره همونو نمیده؟😕

زینب جون هم گفت لتروزول و اچ ام جی رو واسه ای یو ای دیده که دادند.😐

دوستم، به نظرت کاراحمقانه ای نیست که واس من با ذخیره پایین بخواد راه دیگه ای رو امتحان کنه.؟من دیگه ...

دوستان پریود سوم بعد انتقال منفی هم با تاخیر میاد؟

دومی با ۱۰ روز تاخیر بود.

سه شنبه دکتر رفتم . قرص کونژوگه و ویاگرا داد شیاف بذارم . ویاگرا همین اس دی اف ۱۰۰ میشه . اما از عوا ...

من که فقط میخوابیدم ، عوارض خاصی برای من نداشت ، دیگه مجبوریم استفاده کنیم خواهر 

به عوارضش فکر نکن ، انشالله اندفعه نتیجه میگیرم و همه این داروهارو میریزیم دور 🙂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم ببخشید من جواب میدم ،ولی کیوتن برای هردوتون عالیه

جدی؟ چه تاثیری داره؟

من کیوتن روزی دوتا میخورم. زیاد نیست.؟ تو بروشور نوشته روزی یکی. اما دکترم گفت روزی ۲ تا بخور🙄

چه جالب من ندیدم تا حالا چه شکلی میشه تو خونه ذرت داشتیم الان پاشدم خیس کردم خدا کنه خوب بشه 😂😂

خیلی خوشگل شده بود ، برگهای لوله ای از داخل خاک اومده بود بیرون ، من که خوشم اومد ، سبزه جدیدی بود 🥰

ببین اگه آروم بزنن واست اصلا دردناک نیستا و کمپرس گرم بعد 24 ساعت 

وااای دستت درد نکنه ، من همسرم برام میزنه ؟ اندفعه بهش میگم خیلی آروم بزنه 

خدا خیرت بده

نه گلم گفتم پنج شنبه ی دیگه یعنی هفته بعد روز۲۲ سیکلم من از فردا امپول پروژسترون و انوکسام شروع میش ...

انشالله به سلامتی اندفعه برای عید مامان شدیم 

خدایا اندفعه جنین هامون بچسبه به دلمون و سالم به دنیا بیان 🥰🥰 انتقال من میشه روز ۱۸ سیکلم