2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044815 بازدید | 684412 پست
ماهنده جون ازو اسپرم یعنی چی ؟ همسرم ۱۰۰ میلیون تسپرم داشت که بعد از شستشو ۲۵ میلیونه ولی اصلا تحرک ...

نه گلم. ازو اسپرم یعنی تعداد اسپرم در هر انزال صفر هست. اسپرم همسر شما تعدادش عالیه. فقط تحرک نداره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا عزیزم، باور کن از وزن خودم میترسم وگرنه حسابی میخوردم، تازه همینجوریشم که مراعات میکنم ه ...

منم وزنم خیلی رفته بالا ولی برام مهم نیست در عوض نی نی خوب وزن میگیره . بیخیال وزن خودت شو بعدش انقدر بدو بدو داریم که خودش کم میشه الان مهم وزن بچه است

من شنیدم دی اف ای بالای سی امکان ۹۹درصد باردار نمیشن ....مگر بیاد زیر سی  این موضوع دی اف ای خ ...

عزیزم تو رو خدا اوقات خودت همسرت خورد نکن گناه اون چیه تو این مملکت داغون بخدا ما هم نداریم اوندفعه که میکرو کردم 20 تومن وام گرفتیم که تموم شد و منفی شدم و پول خرج شد بدهی موند هنوز تا دو سال دیگه باید قسط بدیم ایندفعه که دوباره وارد سیکل شدم النگو فروختم اگه ایندفعه نشه دیگه نمیدونم چی کار میشه کرد تو هم اگه مثل من طلا داری بفروش حتی شده حلقه هاتون و درمان شروع کن یا وام بگیرید از نشستن کار درست نمیشه خواهر گلم 

اره اما واااقعا گاهی بهت فشار میاد بخصوص وقتی نازایی وبی پولی باهم میان

مامان اینده همونطور که دوستمون مهگل جون گفتش همه مون توشرایط سختی هستیم بخدا من صورتمو باسیلی سرخ میکنم .فرض کن شوهرت ورشکست بشه انوقت بری ای وی اف ...ببین من توچه وضعی اقدام کردم ...خدابزرگه عزیزم 

امیدوارم همینطور بشه... با دکترم صحبت کردم دفعه دیگه تست ژنتیک array انجام بدن ۷ تا جنین ۳ روزه دا ...

حتما میمونه عزیزم

توکل به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
لیلا جون شماتاحالا شده نینی یک ساعت تمام تکون بخوره ...والا عجب گیری کردیم یه بار تکون نمیخورن نگران ...

آره عزیزم. منم همینطوریم. یه وقتایی تکون نمیخوره نگران میشم. یه وقتایی هم یه جوری تکون میخوره که خودمم باهاش تکون میخورم. یه بار که همسرم کلی ترسید، میگفت به خدا این زودتر دنیا میاد با این ورجه وورجه

حالا چند شب پیشم کلا از صبح خیلی تکون نخورد، دیگه شب میخواستم برم بیمارستان که یه کوچولو تکون خورد نرفتم دیگه. کلا دوره پر استرسیه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام نازنین جون خوبی؟ نینی جون خوبه؟ میگم شما فولیک اسیدت ۱ هست یا ۵؟ دکتر به من ۱ داده فکر میکنم دو ...

عزیزم چند هفته ای ؟ منم مینورم اما فولیک اسید یک میخورم