2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
من دفعه قبل ده تافولی داشتم اینسری فرتیل اید وژل رویال خوردم با پرگوریس روزی یدونه ۱۱ تاداشتم ولی کی ...

منم کیوتن میخورم. فولیک اسید و امگا سه. و البته هر دو هفته ویتامین دی. کیوتن سی میخورم. صد خوردم شب تا صبح خوابم نبرد😅 دعا کن منم فولیکول خوب داشته باشم. توکل بر خودش🙏

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پانکچر که جراحی حساب نمیشه خواهر  صبح میری بعداظهر خونه ای  تهس یه درد پریودی داری ...

نمیدونم گلم تو مرکز ما بهش میگن جراحی😅 توکل بر خدا. التماس دعا🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم میخواستم امسال ذرت بکارم.چندروز بخیسونم‌ازکی بکارم؟چه ندع ذرتی باید بکارم؟

والا به منم یکی گفته چطوری بزارم 

یه مشت ذرت رو داخل یه ظرف آب میزاریم سه روز بمونه بعد از سه روز از آب در میاریم  روی یه پارچه میزاریم تا سه روز هم داخل پارچه بمونه وقتی که ذرت ها نیش زدن خاک سبک میریزیم داخل گلدون تا نصفه بعد ذرت ها رو میریزیم  بعد دوباره خاک میریزیم 

از الان باید شروع کنی ، از این ذرت هایی که میخریم برای پاپکورن ، برای خودش خیلی خوشگل شده بود

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیدونم گلم تو مرکز ما بهش میگن جراحی😅 توکل بر خدا. التماس دعا🤲

انشالله که با خبرای خوب میای عزیزم ، آخه بهش که میگی جراحی خیلی ترسناک تر میشه 🤣🤣🤣 ولی اینجوی که من گفتم نگاش کنی مهربون تر به نظر میرسه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نگران نباش ولی رفتی حتما بهش بگو انشالله که چیزی نیست

گفتم بهش گفت ۱ برات کافیه من فکر میکردم باید ۵ بخورم گفت نه کی همچین چیزی گفته🤔🤐

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خب ویتامین دی رو بیشتر از یه ماه میخوری؟ به من گفتن یه ماه بخورم دیگه نخورم.پس چرا دکتر به من فولیک ...

اره عزیزم من کم خونی دارم .هر چه دکترت گفته همون کارو کن .دفعه بعدی رفتی پیشش بهش پیشنهاد آزمایش خون بده که ویتامین دی و تیروئیدت مجدد چک بشه .منم همین کارو میکنم تا ببینم باید چیکار کنم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
میگم خانوما شما با مصرف ویتامینا چاق نشدید من خیلی چاق شدم دقیقا از وقتی قرص خوردم اینجوری شدم کسی ت ...

سلام عزیزم منم چاق تر شدم ولی فکر نمیکنم به خاطر مصرف ویتامین باشه ، شما دارو دیگه ای مصرف نکردید ؟ من علت چاقی خودمو قرص ال دی میدونم چون من قبلا هم مولتی ویتامین های قوی مصرف میکردم 

بعضی دارو ها باعث احتباس اب تو بدن میشن 

امیداروم تونسته باشم کمک کنم