2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044850 بازدید | 684414 پست
منم  باید پریود بشم هر چی زعفرون میخورم خبری نیست اگه تا فردا نشم انتقالم عقب میفته تا اردیبهشت

منم باورت ميشه از ديروز نزديك ٢ گرم  زعفران خوردم حالا اكه عروسي دعوت بوديم دقيق همون روز كه بايد پريود بشم ميشدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم حتما شوهرتون تقویتی بخورن ژل رویال هم عالیه.درسته کل اسپرم تحرک یا مورفو تغییرنکنه ولی ...

باشه گلم براش میگردم اگخ اصلش رو پیدا کنم حتما میخرم. مرسی که راهنمایی کردید ممنونم واقعا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم که جواب دادین. وای واقعا خارج رحمی خیییلی سخته. تو بقیه موارد حداقل خطر مرگ و... نیس ول ...

عزیزم مشکل شما چیه؟ اسپرم ضعیف؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بايد ديروز پريود ميشدم هنوز نشدم اينم شانس منه هميشه ٢٨ روزه بوده تا ٨ ام بايد بشم وگرنه عقب ميافته ...

انشاءالله پریود بشی کارت این ماه راه بیفته منم زعفرون خوردم پریود شدم این ماه دکتر منم گفته بود تا 7وگرنه میره سال بعد 

سلام دوستان. 

کسی زمان انتقال از چسب جنین استفاده کرده؟

من انتقال اولم منفی شد و تصمیم گرفتم دکترم رو عوض کنم.دکتر جدیدم گفت اینبار خراش بده،جنینات رو هم بلاست میزاریم و چسب جنین میزنم برات. میخواستم بدونم کسی در این خصوص تجربه ای داره؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم وزن نینی چقد بود 

1430 گرم، دکتر سونو هم گفت هم داخل برگه نوشت علی رغم کمبود وزن iugr نیست

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان.  کسی زمان انتقال از چسب جنین استفاده کرده؟ من انتقال اولم منفی شد و تصمیم گرفتم ...

سلام عزیزم

من سه بار چسب جنین داشتم متاسفانه برای من که نتیجه نداشت اما خراش خیلی خوبه سریه آخر که مثبت شدم خراش داده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من معمولا قزل پرورشی میخورم. سالمون و قزل مجازه

ممنون دلارام جون😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان من دوشنبه انتقال جنین انجام دادم یعنی امروز سومین روزه از دیشب دردهای خفیف پریودی داشتم ...

سلام عزیزم

دردای پریودی رو انشاالله مثبت بشی حالا حالاها داری هم میتونه بخاطر بارداری باشه هم دارو، من که تا هفته ی هشت اینا داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40