2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
سلام گلم نه والا تغییری نکرد نه هیچیش تغییر نکرد ولی اینجوری که دوستامون گفتن تاثیر داره واسه نمونه ...

عزیزم به نظرم حتما شوهرتون تقویتی بخورن ژل رویال هم عالیه.درسته کل اسپرم تحرک یا مورفو تغییرنکنه ولی ممکنه چندتا دونه کیفیت خوب پیدا کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند هفتته؟ خداروشکررر

قربانت، والا به حساب ان تی 32 آنومالی 31 هستم ولی دیروز که سایز انداماشو زد سرش 32 هفته بود طول رانش 29 و دور شکمش 28 البته روزاشو یادم نیست هفته و روز بود دیگه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
می دونی اخه بیخیالی دقیقه جواب عکس میده چون چربی بدن باعث میشه روی بند ناف فشار بیاره و نزاره بچه تپ ...

من اشتباهم این بود اون اولا مراعات نکردم وگرنه الان برای تقویت جوجم دست و بالم بازتر بود ولی چون خیلی اضافه کردم نمیتونم خیلی به خودم برسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا الان 15 کیلو اضافه کردم عزیزم که خیلیه، الان دیگه زیاد نمیخورم کلا استعداد دارم آبم بخورم چاق ...

انشالله عزیزم. اما یه چیز بگم؟ اصلا غصه اضافه وزن رو‌نخور. چون پسرت به چهار دست و پا رفتن بیوفته، انقد شیطونی میکنه و انقد باید دنبالش بدویی که همون وزنی هم که قبلا داشتی آب میشه. بهت قول میدم. من اما واقعا از ته دل بهت حسودیم میشه. چون هرکار میکنم چاق نمیشم اصلا. خواهر کوچیکه ام هم مثل منه. همش دنبال یه چیزی هستیم که بخوریم بلکه یه ذره وزن بگیریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه حتما چک میکنم و ادامه میدیم ویتامینا رو ممنونم که وقت گذاشتی 

قربونت گلم اخه شوهر منم مورفو تحرک صفره همیشه اینا رو چک میکنم تو آزش🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
 يعني مكمل كه قطع شه سريع شرايط اسپرم تغییر میکنه و باز اوضاع میشه مث اول؟یا تا یه مدتی شرایطش ...

اره گلم با قطع مصرف دارو کاملا بازگشت دارن

انشالله عزیزم. اما یه چیز بگم؟ اصلا غصه اضافه وزن رو‌نخور. چون پسرت به چهار دست و پا رفتن بیوفته، ان ...

خواهرمم همینو میگه اتفاقا، فقط چون دکترم یه کم دعوام میکنه مواظبم ولی خب تصمیم گرفتم نونو برنجو خیلی کم کنم فقط گوشتو خورش زیاد بخورم تخم مرغم نیمرو دوست دارم آبپز سختمه خیلی، به نظرت نیمرو تاثیرش کمتره؟ روغن خیلی کم میزنما

والا لاغری خوبه هرچی دلت میخواد میخوری بدون استرس، من هرچی میخورم اینقدر عذاب وجدان میگیرم که کوفتم میشه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا الان 15 کیلو اضافه کردم عزیزم که خیلیه، الان دیگه زیاد نمیخورم کلا استعداد دارم آبم بخورم چاق ...

ویار تهوع نداشتی ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
 يعني مكمل كه قطع شه سريع شرايط اسپرم تغییر میکنه و باز اوضاع میشه مث اول؟یا تا یه مدتی شرایطش ...

البته منظورم اینه هفتاد و پنج روز تا اخرین قرص مصرفی هست. یعنی امروز نخورن همین امروز اسپرم بی کیفیت ساخته میشه که هفتاد و پنج روزدیگه خارج میشه از بیضه . من انقدر اینا رو بالا پایین کردم و تحقیق کردم دیگه یه پا متخصص ارولوژ شدم😂

عزیزم تومحب یاس همش موارد خاص میان.نمیدونم دردزیر شکم رونگاه کنن یانه.میخایی زنگ بزن بپرس یامطبش برو ...

مررررسي از ترضيحات كاملت ، ممنونم 😘😘😘

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها من هم خون دیدم متاسفانه هم یه چیز کوچیک سفید دفع کردم با نگرانی دارم میرم بیمارستان خیلی بر ...

عزیزم ان شاالله که چیزی نیس. نگران نباش. بی خبرمون نذار از حالت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رفتم بیمارستان مسیول اتاق زایمان گفت خطرناک نیست  انوکسا رو قطع کن فعلا الان ۴هفته ت میشه سونو ...

قربووونت برم اذیت نکن خودتو. خودتم میدونی تو ای وی  اف ازین اتفاقا کم نمیفته. نی نی جاش خوبه خوبه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱