2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها وقت بخیر من امروز روز ۱۰ انتقالمه دکترم گفته بود استراحت نسبی ولی من تا یک هفته استراحت مطلق بودم بعدش کم کم پا شدم یه سری کارا مثل ظرف شستن و لباس جمع کردن و سفره انداختن این چیزا رو انجام دادم حالا میبینم خانومای اینجا میگن فقط باید استراحت مطلق باشی خیلی نگرانم این دفعه ی چهارممه😭خدا لعنتم کنه که اینقدر بی فکرم تو رو خدا جوابم رو بدید 

@زینبی_بابا    سلام عزیزم خوبی؟گلپسرت خوبه؟من یه راهنمایی ازت میخام ...من برا تعیین جنسیت میکرو کردم ...سه تا پسر داشتم که با دکتر معترف دوتاشو انتقال دادم و متاسفانه منفی شدم ..سیکلم کوتاه بود ...حالا میخواستم دکترمو عوض کنم برم پیش انصاریپور که انگار سیکل لانگ رو ترجیح میده ...میخاستم بدونم تفاوت سیکل لانگ و کوتاه چیه؟به نظرت دکترمو عوض بکنم یا نه؟

پس به من چرا دارو زياد داد سينال ١٥٠  واحد وhmg150

خب شما هم بر اساس بدنت داده. ما که دکتر نیستیم .اونا درسش رو خودندن بهتر میدونن چیکار کنن.نگران نباش . تو این راه اومدیم باید به دکترامون اعتماد کنیم.

البته الان باز پیامم رو خوندم نوشتم ۷۵ واحد در حالی گه منم ۱۵۰ واحد بود نمیدونم چرا نوشتم ۷۵ واحد. احتمالا حواسم جای دیگه ای بوده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام بچه ها وقت بخیر من امروز روز ۱۰ انتقالمه دکترم گفته بود استراحت نسبی ولی من تا یک هفته استراحت ...

خواهر گلم کی گفته استراحت مطلق؟ الان دکترها خودشون تأکید میکنند که زندگی عادی تون رو داشته باشید نیازی به استراحت مطلق نیست 

خواهر گلم کی گفته استراحت مطلق؟ الان دکترها خودشون تأکید میکنند که زندگی عادی تون رو داشته باشید نیا ...

اره دکتر منم همینو گفته اما توی یه تاپیک دیگه دیدم چن تا خانوما میگفتن استراحت مطلق فقط جواب میده 

عزیزم خوب میکنی دائم بیرون نمیری، البته فضای آزاد طبیعت اشکال نداره هر وقت دلت خواست بری  کاش ...

لبنیات که خوب میخورم 

ماهی هم یکبار در هفته فقط به اصرار شوهرم چون از هفته دهم دیگه از ماهی بدم اومده . اهن هم فیفول داده دکترم تموموبشه از پیامت اسکرین گرفتم میرم همینو میخرم. وزن که زیاداصاف کردم زینبی جان واسه همین این چند وقت رژیم گرفتم نون و برنج خیلی کمتر میخورم مولتی ویتامین رو هم دکترم گفت یه روز درمیون بخور اما خودم سر خود قطع کردم آخه احساس کردم همین باعث چاقی بیش از حدم شده

https://s16.picofile.com/file/8426141434/۲۰۲۱۰۲۲۳_۱۶۳۷۵۲.jpg

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

این نظر من دوستای گلم دکتر اورولوژی به همسرم واسه دو ماه دارو داده البته قبلا هم دارو مصرف کرده ولی هیچ تغییری نکرده اسپرم اینا همش الکیه. چی بشه روی بعضیا جواب بده آخه من بیشتر کسایی رو که دیدم با دارو تغییری نکرده الانم که کلا تحریم هستیم همه دکترا یه چندتا قرصه که به همه اونا رو میدن ابن سینا که کلا اینجوری بیشتر مریضاش داروهاشون شبیه همه تازه چون از خود داروخونه خودشون هم میخواین بخری هر چه که داشته باشن تجویز میکنن. ایتقد فکرم درگیره که خدا میدونه انشالله که همه خانومای عزیز این تاپیک و منتظرا به راحتی و زود مامان بشن آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره دکتر منم همینو گفته اما توی یه تاپیک دیگه دیدم چن تا خانوما میگفتن استراحت مطلق فقط جواب میده&nb ...

اشتباه محض عزیزم .خیالت راحت .الانم این استرس بیشتر به ضرر جنین هات .ان شاء الله بزودی با خبرهای خوش میای خوشحالمون میکنی

سلام بچه ها وقت بخیر من امروز روز ۱۰ انتقالمه دکترم گفته بود استراحت نسبی ولی من تا یک هفته استراحت ...

عزیزم ایشالا اینبار دامنت سبز میشه .عزیز من ماه پیش پانکچر شدم پریود شدم الان ۲۶سیکلم باز حالتای هایپری دارم شکمم صدا اب میده مگه هایپری با پریودی از بین نمیره؟

مرسی عزیزم من از شنبه ببخشید دستشویی هم نتونستم برم از درد شدید واقعا اینبار توبه کردم دیگه .این چها ...

عزیز نشونه های هایپر شدنت چیه ؟من پانکچر شدم بعدش پریود شدم ولی الان ۲۶سیکلم شکمم صدا اب میده و یبوست گرفتم من که پریود شدم اثر پانکچر هنوز هست ؟ممکنه شکمم اب اورده که صدا میده😢تا شنبه که برم سونو از استرس میمیرم