2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا😭😭😭😭درکت میکنم که چقد سخته من بعد یه ماه تازه باهاش کنار اومدم نگران نباش حتما حکمتیه من ...

سارا جان منم دقیقا شرایط شما برام پیش اومد .لحظه ای که ادم منفی میشه واقعا حکمت ومصلحت خدا به چشم ادم نمیاد یعنی هرچقد فک میکنی میگی این چه حکمتیه که من سال ها دارم زجه میزنم اخرم دست از پا درازتر..‌.اما بعدش یه مشکل بزرگی برام پیش اومد گفتم خدایاشکرت که اونموقع حامله نشدم 

عزیزمی. انشالله که دفعه بعد مثبت میشی گلم.❤❤ جنین داری باز یا نه

ممنونم عزیزم. دو تا دارم فقط

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جان منم دقیقا شرایط شما برام پیش اومد .لحظه ای که ادم منفی میشه واقعا حکمت ومصلحت خدا به چشم اد ...

آره دقیقا ان شاالله دامن همه منتظرا سبز شه 

من که به حکمت خدا ایمان دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اسپریژن تاثیر داشت؟ دکتر به شوهرمنم‌داده روزی یکی بخوره

همسرم ازمايشش نرمال بود ولي دكتر براش نوشت داره ميخوره هرشب هم حوصله نداره به زور بهش ميدم يه شب ميخوره يه شب نميخوره 

اسپریژن تاثیر داشت؟ دکتر به شوهرمنم‌داده روزی یکی بخوره

من چون پسر ميخراستم ميگفت بايد اسپرم مرد خيلي قوي باشه ازمايش داد تابستون حركتش٤٠ بود تعداد٥٠ ميليون   دكتر گفت نرمال ولي باز من كلي داروي تقويتي دادم الكارنيتين كيوتن زينك تا حركتشبره بالاي٥٠ چون فك ميكردن هرچي بيشتر باشه شانس پسر دارشدن بيشتره دوباره ازمايش داد ههمين  إعداد بود من فكر ميكنم دارو هيچ تأثيري نداره

همسرم ازمايشش نرمال بود ولي دكتر براش نوشت داره ميخوره هرشب هم حوصله نداره به زور بهش ميدم يه شب ميخ ...

عزیز همسرت نرماله خودتم ذخیره ات انقدر بالاست آی وی اف چرا؟ ناباروری بی علتی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی‌؟نگران نی نی که اصلا نباش  اما در کل هر وقت عفونت ادراری گرفتی اول آزمایش کشت ...

سفکسیم رو خود دکترم نوشت گفت جواب آزمایشت اومد برام واتس اپ کن تا اگه‌جواب مثبت بود بهت بگم بری نسخه رو بگیری. دیروز که جواب رو گرفتم فرستادم براش اما هموز جواب نداده. از پزشک انلاین پرسیدم گفت اره نشون دهنده عفونته و آنتی بیوتیک بخوری و اب زیاد. دیگه دیروز شوهرم رفت نسخه رو گرفت گفتم مصرف کنم تا دکترم جواب بده. متاسفانه وضعیت اینجا هم سیاهه. متاسفانه به همین خاطر هم ترجیح میدم نرم پیش دکترم فعلا . کلا همش تو خونه هستم. چند دقیقه پیش رفته بودم بهداشت بازم آزمایش نشون دادم اونجا هم گفتن عفونته و دارو بخورم. برا حرکت نی نی هم شکمم رو گفت خیلی سرده  احتمالش هست سردش باشه که این طوریه. گفتن شال گرم ببندم شکمم گرم بشه ببینم چی میشه. حالا امروز عصر هم زنگ میزنم دکترم ببینم چی میگه. زینبی جان من دکترم یسری ازمایش برام‌نوشته گفته ۲۶ هفته انجام بدم .باید بذارم ۲۶ هفته پر بشه یا هر روزی از هفته ۲۶ میتونم انجام بدم؟ یه سوال دیگه هم دارم دکترم اصلا کلسیم برام ننوشته بنظرت اصلا لازم نیست؟ البته سعی میکنم در طول روز شیر و ماست و دوغ مرتب بخورم نمیدونم دیگه کافی هست یا نه؟ببخشید سوالام زیاد شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیز همسرت نرماله خودتم ذخیره ات انقدر بالاست آی وی اف چرا؟ ناباروری بی علتی؟

ك اساعت رسيدم خونه  هر بار يخجال رو باز ميكنم امپولارو مبينم گريه ام ميگيره اصلا فك نميكردم واسم اين همه أمبول بدن 

ك اساعت رسيدم خونه  هر بار يخجال رو باز ميكنم امپولارو مبينم گريه ام ميگيره اصلا فك نميكردم واس ...

چاره چیه مجبوریم من تو سی سال عمرم فقط امپدلای بهداشت رازده بودم ودوبار هم پروژسترون الان پانکچر دوممه امپولاراخودم میزنم فقط چندبارزدی عادی میشه

یا رب العالمین
ك اساعت رسيدم خونه  هر بار يخجال رو باز ميكنم امپولارو مبينم گريه ام ميگيره اصلا فك نميكردم واس ...

عزیزم پس جای ما بودی چی گلم؟ من واقعا خدا یکدونه بهم بده سالم و صالح دیگه تا عمر دارم سمت این مطب ها نمیرم. من شنیدم کسایی که تا ده بار پانکچر کردن. انشالله خدا دلتو با همون پانکچر اول شاد کنه

🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰