2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره واااالا دقیقا ازبس اینوراونور خوندیم بیشتر ازدکترا دکتر شدیم 😁البته شوخی میکنماااا ...حالا دوست ...

میگم‌من تو تیکرم‌زدم ۹ اسفند که زایمانمه چرا اینجا زده ۲ روز مگه ۳روز دیگه نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی ایشالا عزیزم ...فقط استرس نداشته باش بسپر به خدااا من اینقد استرس داشتم چون پی جی دی بودم ...

ممنون عزیزم 

تورو خدا با تو دلیت برام دعا کن منم سال حدید با دل خوش بشینم پای سفره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره ... ۲روز زده ..نمیدونم فک کنم تا اخر شب جمعه زده 

اهاااا نمی دونم احتمالا

شنبه ۵ صبح گفتن احتمالا باید برم بیمارستان ۲ساعت گفتن کار داره پذیرش و اینا چه خبره ۲ ساعت 😐

اهاااا نمی دونم احتمالا شنبه ۵ صبح گفتن احتمالا باید برم بیمارستان ۲ساعت گفتن کار داره پذیرش و اینا ...

اره میگن از ۵صبح بریم .کلی کاغذبازی وامضا ومعطلی داره ..وااای خدااا دل تودلت نیستاااا من کلی ذوق دارم انگار خودم دارم اماده میشم واسه شنبه 😃😃😃😃

اره میگن از ۵صبح بریم .کلی کاغذبازی وامضا ومعطلی داره ..وااای خدااا دل تودلت نیستاااا من کلی ذوق دار ...

خخخ اره حس عجیبیه واقعااا از سوندش میترسم فقط 

خخخ اره حس عجیبیه واقعااا از سوندش میترسم فقط  

بهشون بگو بعد بیحسی بذارن ببین انجام میدن به منم بگو که چطوری بوده ...من سراولی اینقد درد داشتم اصلا متوجه سوند نشدم ولی از بس شنیدم استرس گرفتم 

ماهنده جان نگران نباش گلم هم عوارض داروهاست هم بنظرم تخمدان ها باد میکنن تازه من که ذخیرم کم بود&nbs ...

باشه عزیزم. حتما. ممنون از راهنماییت. گلم پروتئین ورم رو کم میکنه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانوما اگه خدا بخواد فردا میرم جوجه هامو بیارم خونه  چه توصیه ای دارین بهم بکنین برا اینکه باه ...

به سلامتی عزیزم ،انشالله که ۹ ماه به دلت بچسبن  😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...