2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها ببخشید روال چجوریه؟ فردا اگه منفی شد ازمایشم باید برم مرکز یا نیازی نیس و همین که داروهامو قطع کنم کفایت می کنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سونوکجامیخوای بری ؟ ۲۵اسفند چندهفته میشی ؟ میتونی برای ۲۵ ام وقت بگیری ببینی دکتر دارن واسه سونو معم ...

عزیزم ۲۵ اسفند طبق سونو قلب میشم یازده هفته و ۴ روز .واسه همین میگم دیر نشه یه وقت .اکثر دکتر ها هفته آخر اسفند کار نمیکنن.اطهری رو بلدم اگه باز باشه خوبه .آزمایشم چطور یه باید ناشتا باشم ؟؟؟قبلش باید برم دکتر خودم برام بنویسه سونو ان تی رو تو دفترچه ؟؟؟مرسی که راهنماییم میکنی عزیزم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید روال چجوریه؟ فردا اگه منفی شد ازمایشم باید برم مرکز یا نیازی نیس و همین که داروهامو قط ...

عزیزم من اصلا دلم نمیاد بچه هایی که بی بی یا آزمایششون منفی میشه رو ریپلای کنم.میدونم هر چه بگم از ناراحتی اونا کم نمیشه .ولی ما همه تجربه بی بی منفی و انتقال منفی داریم اکثریت.امیدوارم خیلی زود خدا برات یه سوپرایز قشنگ در نظر گرفته باشه .بله باید داروها رو قطع کنی اگه آزمایشت هم منفی شد 😔😔😔

عزیزم ۲۵ اسفند طبق سونو قلب میشم یازده هفته و ۴ روز .واسه همین میگم دیر نشه یه وقت .اکثر دکتر ها هفت ...

عزیزم ۱۱هفته و۴روز خوبه به نظرم، میدونی چرا چون سونو ان تی وازمایشش مهمه توتعطیلات نخوره بهتره ...نهایتش جنسیت وبهتون نمیتونن درست بگن چون نینی کوچولوئه اونموقع، معمولا بعد ۱۲ جنسیت هم درست میگن ...بله باید بری دکترت ویزیت بشی هم سونو هم ازمایشو تودفترچه برات مینویسن ...اول باید سونو انجام بدی بعد ازاونجا برو ازمایش بده چون ازمایشگاه جواب سونو رو ازت میخوان ..ازمایشتم همون روز باشه نهایت فرداش نباید زیاد فاصله بدی چون جوابش معتبر نمیشه ......من سونو دکترصدری میرم خیلی خوبه ازمایش هم نیلو رفتم 

عزیزم من اصلا دلم نمیاد بچه هایی که بی بی یا آزمایششون منفی میشه رو ریپلای کنم.میدونم هر چه بگم از ن ...

ممنونم عزیزم. خدا نی نی گلتو حفظ کنه. اره دقیقا منم همین حسو پیدا میکردم. ناراحتی ازمنفی شدن خییلی طبیعیه. ولی خب مطمئنم اینم یه پروسه از رشده منه هر چند الان خیلی متوجه نشم. ولی بازم خدا همون خداست که سراسر خیر محضه. ان شاالله یه دری هم به روی ما باز میشه.

پس نیاز به رفتن به مرکز نیس؟ خییلی ممنون ک جواب دادین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بابت دعای قشنگت ممنونم .الهی به حق پنج تن حاجت روا شی خواهر .ببخشید اگه ناراحتتون کردم .دله دیگه بعض ...

نه عزيزم، اينجاييم كه مرهم و همدم هم باشيم، هيچكس به غير از كسايي كه اينجاييم نميتونه دركمون كنه. خداروشكر كه سبك شدي عزيز دل♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم ۱۱هفته و۴روز خوبه به نظرم، میدونی چرا چون سونو ان تی وازمایشش مهمه توتعطیلات نخوره بهتره ...نه ...

عزیزم سونو رو که همون موقع جواب میدن یکی از بچه ها هم گفت آزمایشگاه نیلو همون روز جواب آزمایش رو هم داده .پس امید به خدا همون ۲۵ اسفند میرم .من اصلا جنسیتش برام مهم نیست فقط سالم باشه.ان شاالله تو سونوها بعد جنسیتش هم متوجه میشم خدا بخواد به اون روزا برسم .خیر ببینی عزیزم ممنون از راهنماییهات 💕💕💕

عزیزم سونو رو که همون موقع جواب میدن یکی از بچه ها هم گفت آزمایشگاه نیلو همون روز جواب آزمایش رو هم ...

اره عزیزم منطورم اینه که جواب سونورو حتما باید ببری ازمایشگاه ..گفتم شاید کاری پیش بیاد یاندونی که همون روز باید ازمایش بدی ...برای منم صبح نیلو ازمایش دادم ۹شب جوابش اماده بود ...ازالان وقت بگیر برای سونو اخر سالی شلوغ میشه 

ممنونم عزیزم. خدا نی نی گلتو حفظ کنه. اره دقیقا منم همین حسو پیدا میکردم. ناراحتی ازمنفی شدن خییلی ط ...

ممنونم عزیز دلم .ان شاالله خیلی زود جواب صبر هات رو می گیری.منم دفعه اول که منفی شدم به مرکز تلفن نکردم خودشون بعد از چند روز تماس گرفتن گفتم که منفی شده جوابم .ان شاالله هر چه خیر هست برات پیش بیاد 💕💕💕

نه عزيزم، اينجاييم كه مرهم و همدم هم باشيم، هيچكس به غير از كسايي كه اينجاييم نميتونه دركمون كن ...

دقیقا همینطوره .هیچ‌کس بهتر از شما دوستان گلم حال منو درک نمیکنه .ممنونم که صبوری کردی وبه حرفام گوش دادی.الهی حاجت روا شی عزیزدلم 

اره عزیزم منطورم اینه که جواب سونورو حتما باید ببری ازمایشگاه ..گفتم شاید کاری پیش بیاد یاندونی که ه ...

اره میدونم باید تو یک روز باشه سونو و آزمایش .این قد دیگه تو نت چرخیدیم از بعضی دکترها اطلاعاتمون بیشتر شده خواهر .بازم ممنونم ازت گلم .ان شاالله این سوالها قسمت بقیه دوستای منتظرمون. ما هم تجربه کسب کنیم و اگه سوالی داشتن در اختیارشون بذاریم تجربه هامون رو .امید به ذات پاک خدا 💕💕💕

بچه ها ببخشید روال چجوریه؟ فردا اگه منفی شد ازمایشم باید برم مرکز یا نیازی نیس و همین که داروهامو قط ...

عزیزم شب بیبی زدی؟ آخه باید با ادرار اول صبح باشه شاید اشتباه باشه حالا توکل به خدا داروهاتو قطع نکنی یه وقت

صبح برو آزمایش انشالا که خیر باشه 

دقیقا همینطوره .هیچ‌کس بهتر از شما دوستان گلم حال منو درک نمیکنه .ممنونم که صبوری کردی وبه حرفام گوش ...

عزيز دلي😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره میدونم باید تو یک روز باشه سونو و آزمایش .این قد دیگه تو نت چرخیدیم از بعضی دکترها اطلاعاتمون بی ...

اره واااالا دقیقا ازبس اینوراونور خوندیم بیشتر ازدکترا دکتر شدیم 😁البته شوخی میکنماااا ...حالا دوست من تواین تاپیکم میاد روز ۱۶انتقالش بتاش ۴۵۰وخورده ای شده بود متصدی ازمایشگاه گفته بود که منفیه اینم تاشب گریه وزاری میکرد که منفی شده حالا به ما گفت ماهممون گفتین بااابا ۴۰۰به بالاعالیه که مثبته،  دیگه کاری کردیم ازاین به بعد از نینی سایت نظربخواد قبل گریه وزاری 😂😂😂...الهی قسمت همه ی دوستای منتظرمون بشه