2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
قربونت منم خوبم خداروشکر عزیزم، نازنین جون مگه حرکتاش خوب باشه کافی نیست؟ حتما باید قلبشم چک کنیم؟ ...

چرا عزیزم کافیه ...ولی من کمردرد داشتم وتکررادرارشدید رفتم دکترگفتم صدای قلبشم بشنوم ...من از اول هفت ماه دوباره تهوعم شروع شده ...راستی دیشب توکلینیک ابنجامیخوندم نوشته بود روشکممون نور بخوره مثلا نورلامپ یا چراغ قوه گوشی نینی واکنش نشون میده یا اهنگ گوش کنیم لذت میبرن 😍😍منم از دیروز دارم گیتارمیزنم بلکه بچم اهنگسازبشه 😁😁😁😁پسربزرگمو دوسال بردم کلاس موسیقی اصلا علاقه نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مطمئنا همه چی خوبع ولی چرا داپلر؟

ممنون عزیزم، توکل به خدا

سه هفته پیش دکتر بودم که گفت شکمت کوچیکه برو داپلر منم جای معتبر نوبت گیرم نیومد رفتم یه جایی که معروف نبود حالا برای فردا نوبت گرفتم از یه جایی که کارشون خوبه

هنوزم شکمم همونقدره، نمیدونم چرا تغییر نمیکنه فقط پهلوهام حسابی ترک خورده با اینکه چربش میکنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم خوبم قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر آره برای رشد، آخه اونیکه سه هفته پیش دادم سونوش زیاد جای معر ...

جاریه من بچش ۴۰روزس وزن بچش تو ۳۰هفته۱۱۰۰بود براهمین تا اخر بارداری هی فرستادنش سونو داپلر وقتی بچش دنیا اومد ۳کیلو بود الانم ماشالا روز بع روز تپل تر میشه مهم بعد تولدشونه که رشدشون خوب باشه وقتی همه چی نرمال باشه دیگه چ نگرانی باید داشتع باشی همین که به موقع دنیا بیان و تو دستگاه نرن من بسمه 

چرا عزیزم کافیه ...ولی من کمردرد داشتم وتکررادرارشدید رفتم دکترگفتم صدای قلبشم بشنوم ...من از اول هف ...

آخی عزیزم😍😍😍 تا امتحان کنم ببینم متوجه میشه البته به طرز قرارگرفتنشم ربط داره مثلا چشماش این طرف باشه که نورو حس کنه، نه؟

من که جوجم تکون خوردناش با خودشه هروقت دلش بخواد نه با غذا کار داره نه سروصدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خوبید ه ...

سلام عزیزم استرس نگیر همه چی عالیه 

ارهدیگه دیروز نانه گرفتم شنبه نوبتمه ایشالا قسمت همه منتظرا😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخی عزیزم😍😍😍 تا امتحان کنم ببینم متوجه میشه البته به طرز قرارگرفتنشم ربط داره مثلا چشماش این طرف ...

منم امتحان نکردم ولی خب به پشت باشه نمیبینه که 🤭برای منم یه روز چنان حرکت میکنه میگم الانه بزنه بیرون ولی بعضی وقتا باید التماس کنم حرکت کنه 

ممنون عزیزم، توکل به خدا سه هفته پیش دکتر بودم که گفت شکمت کوچیکه برو داپلر منم جای معتبر نوبت گیرم ...

منم خودم فک میکنم شکمم تغییری نمیکنه ولی رفتم سونو دوروز پیش وزنش بالا رفته بود شکم منو هم دکتر گفت کوچیکه 

دختر خالم وقتی باردار بود تو این هفته های من ۲۰کیلو اضاف کرده بود و ی عالمه شکم داشت بچش ۱۶۰۰در ۳۲هفته اما من با اینکه شکمم کوچیکه وزنش۱۸۴۰بود 

ممنون عزیزم، توکل به خدا سه هفته پیش دکتر بودم که گفت شکمت کوچیکه برو داپلر منم جای معتبر نوبت گیرم ...

بچت تو پهلوهاته بهتر شکم‌خیلی بزرگم خوب نیست الکی جا بتز می کنه

ان شاء الله .خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه منم بین اونا .من به بچه شون حسودی نمیکنم اتفاقا خیلی دوس ...

میفهمم عزیزم. چاره ای نیس. خدا داره مارو هم ایمجوری رشد میده. خونواده شوهرم انصافا خییلی خوبن ولی خب گاهی حرفی میزنن خودشونم حواس شون نیس چی میگن. جاریم دخترش دو سالشه مام خیلی خوبیم با هم. ی روز موقع حرف زدن با هم گف خدا ان شاالله ی بچه بده بهت چشمت جمع بشه دنبال بچه خودت. خیییییلی اولش ناراحت شدم. ولی چون میشناسمش و مطمئنم حرفشو مزمزه نکرد زد بروم نیاوردم. ولی خب ادم اون لحظه دلش ی جوری میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گلم درمورد این فاکتور ایمنی چیزی میدونید؟ anti double standed DNA-lgG  رنج منفیش 16> ...

عزیزم خودمون باید درخواست آزمایش ایمنی رو بدیم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره خیلی اذیتم مثل ماه های اول نصف شبا بیدار که بشم دیگه نمیتونم بخوابم حتی غذادیگه نمیچسبه بهم، مجب ...

وای واقعااا سختههه😐😐دکترت چی گفت؟ فک‌کنم باید تحمل کنی

ممنون گلم خدا کنه واسه منم خوب جواب بده. شما ذخیره ات چنده؟

من ذخیره ام یک

من در کنارش همه ی داروهای تقویتی رو خوردم

سردی رو حذف کردم و گرمی خیلی خوردم

هرشبم شکممو با سیاهدونه چرب کردم و بستم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚