2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
زعفران دم میکردی میخوردی چند ساعت بعد پریود میشدی من امروز صبح زعفران دم کردم یه لیوان خوردم هنوز نش ...

شما خود دكتر عليرضايي پانكچر ميخواين انجام بدن؟ منم با دكتر عليرضايي نوبت دارم ٦ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهریا رفتم آزمایش ایمنی بدن دادم بعدش دکتر وقتی دید گفت ایمنی بدنت مشکل داشته ک باردار نمیشدی ...

عجب

میشه‌بگی‌اسمت‌داروت‌چیه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
زعفران دم میکردی میخوردی چند ساعت بعد پریود میشدی من امروز صبح زعفران دم کردم یه لیوان خوردم هنوز نش ...

معمولا یک روز طول میکشه خورد خورد یک لیوان رو میخوردم. هرچی حجم زعفرون بیشتر سریعتر😅 بشین پاشو با پاهای باز هم در کنارش انجام بده بیشتر از پونزده تا پشت سر هم که اینم خیلی سریع راهو باز میکنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
معمولا یک روز طول میکشه خورد خورد یک لیوان رو میخوردم. هرچی حجم زعفرون بیشتر سریعتر😅 بشین پاشو با پ ...

مرسی عزیزم الان پاشم یه لیوان دیگه دم کنم بخورم بلکه فردا پریود بشم اره یکم باید تحرک کنم 

اره دوتا پرگووریس و یه سیتروتاید را گفت امروز بزنم فردا وپس فردا هم همینجور اخه من پرگووریس راصبح می ...

ستروتاید‌برااینکه‌تخمک‌آزادنشه‌میدن

عزیزم‌من‌واللا‌پرگووریس‌‌استفاده‌نکردم‌.نمیدونم‌چجوریه

بازهرجوردکترت‌گفته‌همون‌جوراستفاده‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻