2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلامم زینبی جون تاثیر امپپل اویترال تا چند روز تو ادرار هست دز ۵۰۰زدم دلم لک زده بیبی چک بزنم میدونم ...

دختر گل کاملا حست رو درک میکنم 

صبر کن گلم صبر کن حتی آزمایش خون هم باید 15 روز بعد از انتقال باشه 

بی بی چک که دیگه اصلا معلوم نیست چی به چیه 

مرسی مهربونم چشم همون 11میرم خودم میخاستم بزارم 27برج 12برم ک بشه 60روز ولی چون شما میگید 44روز قلب ...

عزیزم این اعداد رو از کجا آوردی 😅😅😅😅 من کی گفتم 44 روز 

من طبق صحبت مرکز مون میگم یک ماه بعد از انتقال برو، حالا ممکنه از lmp همون 44 روز گذشته باشه، ممکنه بیشتر باشه یا کمتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم. آمپول گانیرلیکس کسی زده؟ عضلانیه روی پا میزنم. شیش تا بهم دادن. بعد از زدنش درد دار ...

برا جلوگیری از ازادشدنه؟

تو نت زدم یجا نوشته همون ارگالترونه من ارگالوتران داشتم تو ناف میزدم

یا رب العالمین
برا جلوگیری از ازادشدنه؟ تو نت زدم یجا نوشته همون ارگالترونه من ارگالوتران داشتم تو ناف میزدم

اره چند مدلن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ستروناکس را گفتم

ستروناکس بمن 4یا 5تا داده پودر و ابه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم