2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
من اصفهانم من داروهامو تادیروز داده بود امروز گفته برم سونو.منم امروز تاریخ پانکچرم مشخص میشه

بسلامت گلم دوستمی قبول میکنی ازت سوال دارم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی عزیزم.اخه علاوه بر پاددرد کف پام بیشتر اذیت میکنه یه جوری گزگز میکنه که نگو.واسه شماهم گزگزمیکن ...

گاهی خیلی کم ....عزیزم فشارت خوبه؟ چون گزگز پا ازعلائم فشاربالا ویا غلظته خون هستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم مورفولوژی صفر دو ماه فرتیل اید داد دکترش دیروز بعد دوماه آزمایش داد بازم صفره هیچ فرقی نکرد ...

خدا بزرگه . مهگل ب همسرم الکارنیتین مایع داده .همسرتون استقاده کرده؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سمر جواب آزمایش شوهرم اومد اسپرم بعد دو ماه دارو هیچ فرقی نکرده چقدر دارو خریدیم هیچی که هیچی حالا ب ...

مهگل جان چرا یه مدت صبر نمیکنی dfi بیاد پایین؟ مظلوم فرد به ما گفت باید زیر سی بشه بعد وارد سیگل میکرو بشید

بچه کسی بوده شوهر مورفولوژی صفر باشه و میکرو کنه و جنین براش تشکیل بشه؟  اگه بوده چند تا جنین ...

بله عزیزم برای ما با مورفو و تحرک صفر و دی اف آی ۳۸ 

از ۴تا تخمک خدا رو شکر سه تا جنین شده دو تا a و یه ab البته با بیوپسی هنوز انتقال ندادم 

7پریودم .. گیسو جالبه رو برگه نوشتن بین8تا روز11 پریود بیا اونوقت خودلاهوتی بمن گفت 2اسفند یعنی 7پری ...

من اينجا شنيدم  بيشتر ٩ يا ١٠ پريودي ميرن بايد قبل رفتن كاش بهش پيام ميدادي

من اينجا شنيدم  بيشتر ٩ يا ١٠ پريودي ميرن بايد قبل رفتن كاش بهش پيام ميدادي

تو بگو مثل ادم رفتار میکنه؟ بخدا هرکی بخوادبره پیشش نمیزارم .. خیر سرش خودش گفت 2اسفند بیا

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من نميشناسمش راستي پانكجرت رو نصر انجام ميده؟ اونجا گفتن نبوي خوبه؟

اره پانکچر و انتقالم امیدخدا با نصره .. نبوییییییی خیلی میگن عالیه دیروز بهش ویس دادم واااااای چقد محبت داره به مریض میگه من از طرف لاهوتی عذرمیخوام .. دوستمم با نبوی بود گفت رو پانکچر دستم  و تو دستش گرفته بود ارومم میکرد .. خواستی بری مام فقط پیش لاهوتی نرو

من نميشناسمش راستي پانكجرت رو نصر انجام ميده؟ اونجا گفتن نبوي خوبه؟

دیدم تو پیامات دنبال ارولوزییست بودی مرکز مام دکتر اطرج بی نظیره همسرمم بردم پیشش .. واسه تعیین جنسیتم فقط برو مام 

اره پانکچر و انتقالم امیدخدا با نصره .. نبوییییییی خیلی میگن عالیه دیروز بهش ویس دادم واااااای چقد م ...

من پيشعليرضايي رفتم خدايي مهربون وبادقت بود همون روز سونو ازم گرفت سوالامو با واتس اپ ميپرسم جواب ميده  البته همون روز پيش طاهري هم وقت كرفتم ببينم كدومشون برم ؟ خودت كفتي نصر ؟ اخه منم ميخرام پانكجرم  رو نصر انجام بده

من دنبال اورولوژيست نبودم اشتباه. خوندي عزيزم 

ببخش حتما اشتباه دیدم

من پيشعليرضايي رفتم خدايي مهربون وبادقت بود همون روز سونو ازم گرفت سوالامو با واتس اپ ميپرسم جواب مي ...

اره خودم گفتم نصر