2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دنبال اورولوژيست نبودم اشتباه. خوندي عزيزم  

الان نگاه کردم تو تاپیکات از کرج  تابستون گفته بودیفکر کنم نوشته بودی دنبال دکتر ارولوژیست تو کرجی .. بخاطر این گفتم ..

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم قبل ٨ بريود بشم پانكچر ميافته ١٧ و١٨ اسفند خدا كنه نصر باشه اون موقع

تعیین جنسیتی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم قبل ٨ بريود بشم پانكچر ميافته ١٧ و١٨ اسفند خدا كنه نصر باشه اون موقع

8م پریود میشی؟ اره نصر هست اسفند رو کلا

الان نگاه کردم تو کرج دنبال تابستون بود فکر کنم نوشته بودی دنبال دکتر ارولوژیست تو کرجی .. بخاطر این ...

اون موقع اره گفتن براي تعيين جنسيت همسر ازمايش بده بهتره منم بردم كفتن خوبه البته كلي دارو تقويتي بهش دادم بعد ازمايش داد 

میگه من عمل نمیکنم . ☹

سلام پاپیون جون

همسر من هم روزی که من پانکچر داشتم گفتن ناشتا باشه تا در صورت نیاز عمل بشه، که چون نمونه مناسب نبود عمل شد، همسر من هم خیلی قبلش میگفت عمل نمیکنم، ولی اونجا مجبور میشه نگران نباش

اره دقیقا نتیجه برعکس میده

خوب حالا برنامه بعدیش چیه؟چیزی نگفت؟.. ..این دفعه یه ماه قبل از انتقال فرتیل سی ام رو هم امتحان کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چرا امروز بهش گفته بود . دارو بهش داده برا دوماه . گفته بود هر شخص سالم ۳۰ درصد امکان داره بچه ش پسر ...

عزيزم تحرك مهمه كه با دارو زياد ميشه تحركش چند بود ، الكارنتينين كيوتن اينا خوندم كه واسه تحرك عالين ، شما اي وي اف ميكنين  اصلا ناراحت نباش  راستي به همسرت گرمي بده وچيزاي ترش رو واسش حذف كن

من چخار بار انتقال دادم اما نتیجه نداشت کار خاصی نکردم اما اوندماهی که باردارشدم کاملا ناامید و بی ...

اخی عزززم ....اره واقعا بی خیالی تاثیرداره... ولی خوب من بی خیالم بود م بازم نشد.....یه مدت سرکار میرفتم اصلا یادم رفته بود ....حالا قسمته دیگه.....ایشالله که اولاد با خیر و برکت باشه برات گلم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی