2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
۱۸ بهمن رفتم سونو قلب .گفت ۴ هفته دیگه بیا غربالگری و سونو .که میشم ده هفته و دو روز یعنی وارد ۱۱ هف ...

ده هفته خیلی زوده از۱۱هفته تا ۱۲هفته و۶روز زمان هست بهترینش هم ۱۲هفته و۲یا۳روز هست 

عزیزم بلاست انتقال دادید یا سه روزه؟

بلاست بودن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده هفته خیلی زوده از۱۱هفته تا ۱۲هفته و۶روز زمان هست بهترینش هم ۱۲هفته و۲یا۳روز هست 

عزیزم من صبر کنم دوازده هفته برم پروژسترون و استرادیولم رو چطور مصرف کنم ؟؟؟؟طبق هفته ۱۱؟؟؟روزی یکی استرادیول دارم و دو تا شیاف،خودش برنامه رو طوری بهم داده که تا ده هفته و دو روز میدونم چیکار کنم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من hmg ندارم.از یکی شنیدم میگفت روزای اخر اگه دوز دارو بیشتر بشه بهتره میگفت بعضیا کم میکنن تخمک کیف ...

دكترم از همه چيم راضي بود هم تخمك ها هم جنين ها، ولي خب خدا نخواست. انشاالله ايندفعه مصلحت و قسمت شما باشه كه مامان بشي عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من صبر کنم دوازده هفته برم پروژسترون و استرادیولم رو چطور مصرف کنم ؟؟؟؟طبق هفته ۱۱؟؟؟روزی یکی ...

عزیزم من طبیعی باردارشدم هیچکدوم اینارو نداشتم ازدوستایی که استفاده میکنن بپرس یا دکترت جواب نمیده تلفنی یاپیامکی بپرسی ؟ اخه من ندیدم زیر ۱۱هفته برن ان تی چون جوابش درست نمیشه 

دونه ای چنده پروگوریس

من دونه اي ٢٥٠ گرفتم، خيلي سخت گير آوردم، دكتر من سيكل قبل از انتقال برام نوشت كه وقت داشته باشم پيدا كنم. زودتر گرفتم گذاشتم تو يخچال تا سيكلم شروع بشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من طبیعی باردارشدم هیچکدوم اینارو نداشتم ازدوستایی که استفاده میکنن بپرس یا دکترت جواب نمیده ت ...

ممنون عزیزم لطف کردی .برای ان تی باید یازده هفته پر شه ؟؟؟اینطوری دکتر من بهم وقت داده تازه وارد هفته ۱۱ میشم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم لطف کردی .برای ان تی باید یازده هفته پر شه ؟؟؟اینطوری دکتر من بهم وقت داده تازه وارد هفت ...

بله عزیزم ۱۱هفته به بالامیرن چون ان تی وان بی باید دیده بشه زودتر بری امکان داره نشه اندازه گیری کرد وهزینه دوباره میشه برات بخوای دوباره بری ....

چند تا دونه برای ی سیکل خوبه؟ راحت گیر میاد؟

عزيزم براي اينكه پيدا كني، با شماره ١٩٠ تماس بگير ، داروخانه هايي كه دارن رو بهت معرفي ميكنه.

من از داروخانه قاسم شكري سمت خاني آباد گرفتم. 

اگر رويان ميري، براي بيماراشون ميفروشن، ولي به بيرون نميفروشن

سندروم پای بیقراره ...(مثل دست بیقرار بهبود توپایتخت )😁😁😁طبیعیه باید تحمل کنیم تازه هفته های اخر ...

اره واقعا😂😂😂تاخابم میخاد ببره پام میپره و ازخواب پامیشم میبینی چندساعته نخابیدم.واقعا اذیت میشم😭