2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزززززیزم ناراحت شدم‌چقد اذیت شدی مطمئن باش  نینی بیاد تودلت همه ی دردات فراموشت میشه الهی که ز ...

اميدوارم هرگز تجربه نکني اميدوارم ي ني ني بياد تو دلت پاتم سمت دکترا امپولا نره اميدوارم منم ب خواسته دلم برسم چون خيلي زحمت کشيدم خيلي راه اومدم تحمل غر هاي همسرم درداي خودم عمل پانچرم ک افتضاح درد کشيدم اميدوارم انتقال اول دوتامون بگيريم ديگه پشتمونو نگاه نکنيم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اميدوارم هرگز تجربه نکني اميدوارم ي ني ني بياد تو دلت پاتم سمت دکترا امپولا نره اميدوارم منم ب خواست ...

مرسی عزیز 

دلم الهی امین، الهی همه ی منتظرا دلشون به  همین زودیا شاد بشه 😘😘وشماهم باهمین انتقالت مثبت بشی ....من چند وقت پیش یه خانومی رو تومطب دیدم بنده خدا معلوم بود وضع مالیشون خوب نیست با منشی صحبت میکرد میگفت ویزیتو  کم بگیر دکتر بهم تخفیف میده ..منشی هم گفت ۷۰ تومن چیه دیگه همچین میگی تخفیف بده ....بنده خدا میگفت  هم از نظرمالی کم اوردم هم جونشو ندارم ادامه بدم دلم کباب شد براش خدا به همه نینی سالم وصالح بده

مرسی عزیز  دلم الهی امین، الهی همه ی منتظرا دلشون به  همین زودیا شاد بشه 😘😘وشماهم باهمی ...

انشالله

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بخدا منم تحمل دردم خيلي بالاست برا عکس رنگي اخ نگفتم ولي امان از هايپررررررررر ي چيزي ميگن ي چيزي مي ...

سلام عزیزم خوبی 

من امروز پانکچر شدم فک کنم هایپر شدم 

دکترمو بعد پانکچر که به هوش اومدم ندیدم 

یه دکتر دیگه بعد پانکچر ویزیت می‌کرد چیزی نگفت ولی خیلییی درد داشتم به هوش اومدم و حالت تهوع 

گفت ۲۰ تا تخمک ازت گرفتن 

دو تا آمپول دور ناف هم داد

به زور راه میرم و بلند میشم میشینم 

انتقالمم رفت ماه بعد 

تا کی اینطورم عزیزم باید چیکار کنم خوب شم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من از تنهایی افسردگی گرفتم فکر کنم.تو بیمارستان همراهم همسرم بود.بعدشم دو سه روز موند خونه که کمکم ک ...

الهی عزیزم..حق داری دلگیرباشی..یعنی حتی مامان خودت یاخواهرت هم نیومدن کمک؟

میگذره اینروزا نگران نباشِ.ب عشق اقا مهراد و دختر گلت حالت زودخوب میشه.همینکه همسرت کنارته ازهمه چی بهتره.

درباره شیرهم کارخوبی کردی درسته شیرمادرخیلی خوبه ولی مهم اینه کاری کنی هم بچه و خودت راحت باشین و ارامش داشته باشین اول شیرخودت بده بعد ک سیرنشد شیرخشک رو راحت بهش بده..اشتباه منو نکن ک.هرروز یکی بهم ی تز میداد منم بی تجربه هی ی روز شیرخشک قطع میکردم هی باز میدادم

الان.واقعا پشیمونم ک.چراراحت. اونقدری ک.میخاست بهش شیرخشک.نمیدادم 

چون بچم.باوزن.خوب ب دنیاامد وبعدش اصلا خوب وزن نگرفت😔

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بیمارستان صدر که برا تامین اجتماعی هستش اکوی قلب داره، یکم پایین تر از میدون ولیعصر من همونج ...

ممنونم عزیزم،  خیلی شلوغه؟  میدونید چه تایمی هستن؟  باید از قبل نوبت گرفت؟  چون خودم شاغلم و کسیم ندارم که باهام بیاد و همسرمم باید مرخصی بگیره میپرسم

سلام عزیزم شما اندومترت ضخیمه ؟ معمولا برای اینکه رحم به ضخامت خوب برسه اینو میدن یعنی اگه ضخیم باشه ...

اره من معمولا ضخیمه. ولی ال دی هم دادن من معمولا ۳روز بعد ال پریود میشم.به شماهم ال دی دادن؟ینی فقط بخاطر پریود نشدن انتقالت کنسل شد؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
تا حالا انتقال ندادم شاید قبل انتقال بگیرن من بیمارستان بهمن میرم 

نازنین جون تو بهمن همون موقع که بیهوش بودی واسه پانکچر عمق رحم رو گرفتن دیگه واست نمیگیرن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امروز رفتم پیش دکتر خودم دارو دادن انشاالله شهریور ماه تخمک کشی کنم  دکتر گفت مشکل نداره  ...

یعنی خیلی براش مهم نبود dfi?دکترتون کیه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ب سلامتی. یعنی از ۱۲ تا ۵تاش توی پی جی دی فقط موند؟ بقیه از بین رفتن؟

بله عزیزم، نگفتن که از بین رفتن، گفتن جنین‌ها مشکل دار بودن، آخه دوتا بررسی رو جنینا انجام دادن هم جنسیت هم بیماریها