2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دکتر من بهم روزی سه تا hmg داده گفته با یه آب قاطی کن به نظر من که با دو آب کافی قاطی کنی 

سلام گلم شما وارد سیکل شدی انشالله بسلامتی عملتون چندمه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
واسه من روز 17 سیکل خوب شد و روز 21 انتقال دادن روز خاصی نمیشه گفت، تا اونجایی که راه داشته باشه دک ...

سلام زينبي جون🌹

عزيزم لطفا منو راهنمايي ميكني

من الان چهارده هفته ام دوقلو غربالگري اول هم نرمال بود  

هنوز دكتر مشخص نكردم فعلا همون كلينيك ابن سينا ميرم كه هم خيلي دوره برام هم ميخوام تحت نظر دكتري باشم كه براي زايمان پيشش برم

مد نظرم بيمارستان بهمنه 

نميدونم بايد برم زير نظر دكتر پرينالوژي يا دكتري كه تخصص ناباروري هم حتما داشته باشه يا لازم نيست

دكتر سرشلوغي هم نباشه كه آدم استرس بگيره

ممنون ميشم راهنماييم كني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین🛑🛑🛑 انجام ام آر آی تو بارداری خطر داره؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم. اصلا خودشون بفهمن بارداری انجام نمیدن. حتی عکس از دندون هم مجاز نیست.

البته شاید من اشتباه کنم بمون اونایی که بیشتر بلدن بیان جواب بدن @زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم. اصلا خودشون بفهمن بارداری انجام نمیدن. حتی عکس از دندون هم مجاز نیست. البته شاید من اشتب ...

ممنونم عزیزم..چند روزه گردن و کتفم به شدت درد میکنه نه میتونم تکون بدم نه بشینم نه دراز بکشم فردا نوبت متخصص ارتوپدی دارم مطمئنم ام آر آی مینویسه برام نگرانم..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانما امروز یه آقایی دیدم مشکل ناباروری داشتن به شوهرم اصرار کردم سوال کن درمورد دکتراشون  وکار ...

من به همسرم میگم فرداش میاد همونا رو ازم میپرسه استرسمو صد برابر میکنه 😂

اون بار که رفتیم سونو ان تی، بعد سونو گفت من اصلا از دکتر حس خوبی نگرفتم. فکر کنم زیاد هم سرش نمیشد 😄

بعد دو روز رفت سرچ کرد گفت نه صدری انگار کارش خوبه. حالا استرس گرفت که اگه صدری گفت ریداکت پس معطل چی هستیم. گفتم بابا اون نگفت ریداکت، گفت شاید من جای شما بودم بیخیال ریسک میشدم ریداکت میکردم. 

عزیزم حتما بهش بگو بارداری. شاید فعلا بهت ورزش بده فقط. 

کاش اینجوری باشه

کل زندگیمو مختل کرده یه روز نمیتونم از بارداریم لذت ببرم..شب سرحال خوابیدم صبح که پاشدم دیدم یه وضعیه خودم فکر میکنم بد خوابیدم عضلاتش کشیده شده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستم ممنونم. به اینهم فکر کردم دوستم. چون اگه خدایی نکرده پیچ بخوره یا بترکه احتمال از دست رفت ...

نميدونم كيست خواهرم از چه نوع و سايزي بود حتما مي پرسم و بهت ميگم.به هر حال خواهرم عمل كرد و بعد از ازدواج با اولين اقدام باردار شد.شما چند سالتونه؟ ذخيره تخمدان چند بود؟

عزيزم همه ماهايي كه تو اين تاپيك هستيم و مشكلاتي داريم مثل آندومتريوز،نقص ايمني،نداشتن لوله،پايين بودن ذخيره تخمك و... قبل ازدواج هم حتما اين مشكلات رو داشتيم واي نميدونستيم.پس بهتره راجب اين موضوع با هيچكس صحبت نكني.ولي اگر عمل كردي ايشالله بعد آشنايي و زماني كه يه علاقه اي بينتون ايجاد شد خيلي ساده و گذرا به پارتنرت بگو.كلا اينم بهت بگم ديدت رو به ازدواج عوض كن چون اون رابطه دو دو تا چهارتا و رويايي كه فكر مي كني نيست .كاملا بي قاعده است و فاكتور هاي زيادي داره كه ادامه پيدا كنه.

سلام عزیزم خوبی منو شما سری قبل باهم بودیم من منفی شدم شما دوباره انجام دادید ؟؟؟

سلام عزیزم ، بله من دوباره انتقال دادم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام زينبي جون🌹 عزيزم لطفا منو راهنمايي ميكني من الان چهارده هفته ام دوقلو غربالگري اول هم نرمال ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارک باشه مامان دو قلوها

همون پریناتولوژیست کافیه عزیزم 

اگر همه چی خوب و نرماله هم پیش یه متخصص زنان نزدیک خونتون بری کافیه

اره عزیزم. اصلا خودشون بفهمن بارداری انجام نمیدن. حتی عکس از دندون هم مجاز نیست. البته شاید من اشتب ...

عزیزم اگر ضروری باشه انجام میدن 

عکس از دندون هم اگر لازم باشه هیچ اشکالی نداره چون دوز اشعه واقعا کم هست