2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خیلی خیلی ممنونم نه من اصلا درد ندارم. تازه گیا از وقتی که بهم گفتن پنج سانته فقط وقتایی که مثلا شکم ...

واسه کیست آندومتریوز میگن ویتامین ای خیلی خوبه دوستمم یک ماه خورده بود سایزش یه سانت کوچیکتر شده بود. انشالله که یه ازدواج خیلی خوب میکنی به همین زودی که دیگه فکرتم درگیر نباشه و زود بچه دار بشی دیگه بعدش عمل میکنی میره. ولی من خودم آدم حساسی هستم و به راحتی زیر بار عمل و این چیزا نمیرم اصلا نمیتونم به این فکر کنم تخمدانام رو از دست بدم میگم منم تازه یک ماهه فهمیدم نیاز به عمل نیست ولی اگه بهم میگفت عمل قبلش به همسرمم گفتم قید همه چی رو میزنم ولی عمل نمیکنم. شما هم کاری به حرف من نداشته باش. ولی با یه تخمدان هم میشه بچه دار شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از دوازده هفته سرفه ی شدید همراه با خلط و نفس تنگی گرفتم یعنی سرفه هام طوری بود که نمیتونست ...

اگه ادامه دار بود حتما میرم اسپری تاثیر گذار بود واقعا؟یعنی دیگه میزدین سرفتون نمیگرفت من از صبح سرفم گرفته ولی قطع شده ی ساعتی میشه اگه ادامه دار باشه فردا حتما میرم دکتر بس که سرفه زدم حس میکنم عضلات شکمم گرفته .

سلام عزیزم خوبی؟ چی بگم دعاکن دیگه موندم هی برم تبریز ویزیت ودست ازپادرازتربگردم سخته. همسرمم بیچاره ...

عزیز‌دلم‌حتما‌دعات‌میکنم‌

مطمعن‌راهی‌تامامان‌شدن‌نداری

فقط‌آرامش‌داشته‌باش.استرس‌کلا‌بزارکنار

آره‌واللا‌‌دکترها‌به‌عهده‌خودمون‌بزارن‌بهترازاونا‌داروبراخودمون

تجویزمیکنیم..یکم‌ازتاپیکت‌خوندم‌.خوب‌کاری‌کردی

خیرببینی..اوناروبرامحض‌خنده‌نوشتم‌..یکم‌روحیت‌عوض‌شه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون الهام جون  سزارین هستم

سلاممم عزیزمم من بعد چندماه برگشتم حالتون چطوره خوبین ؟؟ پرنسس کوچولو چطوره 😍😍اسمش رو چی‌گذاشتید تا صداش بزنم ❤️😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
واسه کیست آندومتریوز میگن ویتامین ای خیلی خوبه دوستمم یک ماه خورده بود سایزش یه سانت کوچیکتر شده بود ...

مرسی به دعای شما   
انشاالله برای شما هم کلی خیر و خوبی پیش بیاد و مشکلاتت به عالی ترین شکل حل شه.  
بله منم روی تخمدانم خیلی خیلی حساسم و همیشه هم توی پست هام نوشتم که اگه قرار باشه عمل کنم و بخوان امضا بگیرن که در صورت لزوم تخمدانمو دربیارن (میکن از همه میگیرن) حاضرم بنویسم و امضا کنم که اگر به خونریزی افتادم دکتره وایسه تماشا کنه تا بمیرم ولی تخمدونمو در نیاره.
اما نگرانیه من (و احتمالا همه مون) سر تصمیمی از همین جنس حفاظت از تخمدانه. اینکه آیا برای تخمدانمون بهتره عملش کنیم یا براش بهتره عملش نکنیم. و نکنه عمل نکردنش یا تعویق انداختنش بهش صدمه بزنه.

چیزی که به من تا به حال گفتن اینه که هر چقدر بزرگتر بشه ضرر بیشتری به بافت تخمدان میزنه و جراح مجبور میشه مقدار بیشتری از بافت تخمدانو برداره، اما اگه همین الان هم عمل کنی ممکنه جراح نتونه خونریزی تخمدان حین عمل رو بند بیاره و مجبور شه تخمدانو در بیاره! (شمشیر دو لبه است که به نظر لبه ی اولش که صبر کنم ازدواج کنم و بعد برای عمل تصمیم بگیرم برام کم خطر تر میاد). از یک طرف هم یک سریها میگن احتمال پیچ خوردگی و ترکیدنش هست، یک سری از دکترها (از جمله دکتر الماسی) هم گفتن پیچ نمیخوره. حالا روی چه حسابی گفتن شاید روی حساب سایزش یا جنسش گفتن نمیدونم.

با یک تخمدان میشه باردار شد، ولی با یک تخمدان احتمالا نمیشه متاهل شد باو:))

دوستان قدیمی کجایین دلم براتون تنگ‌شده 😍😍

نمی‌دونم کسی منو یادش میاد یانه 😬بعد چندماه اومدم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی به دعای شما     انشاالله برای شما هم کلی خیر و خوبی پیش بیاد و مشکلاتت به عالی ترین ...

ببین میگن ورزش سنگین نکن همین. به نظرم آدم بذاره بعد ازدواج خیلی بهتره چون اونجوری به قول خودت خیلی سخته به طرف بخوای بگی. انشالله که موفق باشی گلم❤

ببین میگن ورزش سنگین نکن همین. به نظرم آدم بذاره بعد ازدواج خیلی بهتره چون اونجوری به قول خودت خیلی ...

خیلی مرسی از راهنماییهات
راستی ببین، به نظرت قبل ازدواج اگه جدی بشه باید به طرف بگم کیست دارم؟

خیلی مرسی از راهنماییهات راستی ببین، به نظرت قبل ازدواج اگه جدی بشه باید به طرف بگم کیست دارم؟

نمیدونم واقعا چی بگم ولی به نظرم نگو آخه آدم اگه بگه کیست دارم حالا هزاران فکر میاد توی ذهنش با یه مشاور حتما مشورت کن شاید اون بهتر راهنمایت کنه 

نمیدونم واقعا چی بگم ولی به نظرم نگو آخه آدم اگه بگه کیست دارم حالا هزاران فکر میاد توی ذهنش با یه م ...

مرسی گلم
آره دقیقا خودمم ترسیدم از وقتی اینجا خوندم یکی یکیو دوست داشته و رفته خواستگاری و بهش گفته بودن دختر خانم تنبلی تخمدان داره و ایشونم فکر کرده بود چه خبره.

مشاورا معمولا هرچی بهشون بگین رو میگن باید بگین! باید صادق باشین! ولی دم آخر قبل ازدواج بگین چون اگه زودتر باشه و به دلیل دیگه ای اون ازدواج سر نگیره ازش سوء استفاده میشه. (خب چه فرقی میکنه،به این دلیل هم سر نگیره.) این رو هم متوجه نمیشن که گفتنش باعث میشه طرف مسئله رو بزرگتر از اون چیزی که هست ببینه.

تصورم اینه که در بهترین حالت یه مشاور میگه خواستگارتون رو ببریدش پیش دکتر زنان که براش توضیح بده مشکلی نیست. (بعد یارو رو میبرید پیش دکتر زنان اونم تا بگه با یک تخمدان هم میشه باردار شد طرف وحشت زده در میره و با خودش میگه چه خبره)

البته اینا همه اش پیش بینی بودا در مورد مشاورا