2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044524 بازدید | 684391 پست
من عمق رحم گرفتن اصلا اذیت نشدم مثل معاینه بود برام  من تو عکس رنگی خیلی اذیت شدم مردم زنده شد ...

اره عزیزم من دقیقا برعکس. بدن با بدن فرق داره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم جنين فريز كردم فروردين ميام ايران براي انتقال

به امید خدا جواب میگیری. از ی بابت خوش به حالت ما اینجا داروهای خارجی برامون کمیابه یا اگه پیدا شه خیلی گرونه به طور مثال dhea و اوبووست و ...

به امید خدا جواب میگیری. از ی بابت خوش به حالت ما اینجا داروهای خارجی برامون کمیابه یا اگه پیدا شه خ ...

اوابوست اينجا ٣٠ دلاره و زياد هم  چيز خاصي نيست و اينجا تركيباتش را جدا تجويز مي كنن چون ٤ تا اوابوست ٢٠٠٠ ميلي گرم مايواينوزيتول داره كه كمه و بايد روزي ٤٠٠٠ ميلي گرم مصرف بشه ، اما dhea اينجا خيلي ارزونه 

من عمق رحم گرفتن اصلا اذیت نشدم مثل معاینه بود برام  من تو عکس رنگی خیلی اذیت شدم مردم زنده شد ...

عمق رحم چجوری تو سونوی اوله؟من اول پریودم بود دکتر فولی هارا که دید انگاری یچیز دیگه هم خواست تو سونو ببینه و گفت دیواره ریزش نکرده هنوز

یا رب العالمین
عمق رحم چجوری تو سونوی اوله؟من اول پریودم بود دکتر فولی هارا که دید انگاری یچیز دیگه هم خواست تو سون ...

یه وسیله درازی پلاستیکی مانند میری داروخانه میگیری میری رو تخت معاینه دراز میکشی دکتر میاد یه دقیقه با اون پلاستیکی رو فرو میکنه داخل یه عدد میگه ماما مینویسه تو پرونده من اصلا اذیت نشدم یعنی دردم نیومد 

ممنون حاجت روا بشی عزیزم  دلم می‌خواد کل بچه های تاپیک رو شیرینی بدم🤣🤣 کاش می شد

مبارکه‌عزیزم

انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یه وسیله درازی پلاستیکی مانند میری داروخانه میگیری میری رو تخت معاینه دراز میکشی دکتر میاد یه دقیقه ...

اهان پس من دفعه قبلی هم دکتر اینجور نکرد قرار بود ۳روز بعد پانکچر هم انتقال بدم که کنسل شد.برای کسایی که میخواستن انتقال بدن تو بسته لباسی که میدادن بپوشن یچیزی بود باریک ودراز توش بود نکنه اونه اونموقع خواستن اندازه بگیره

یا رب العالمین
اهان پس من دفعه قبلی هم دکتر اینجور نکرد قرار بود ۳روز بعد پانکچر هم انتقال بدم که کنسل شد.برای کسای ...

شاید همونه برای من که قبل شروع سیکل اندازه گرفتن تو پرونده نوشتن برای بعضی شنیدم روز پانکچر تو بیهوشی اندازه میگیرن تو پرونده ثبت میکنن