2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
وااا برای چی؟؟ چه بی مسیولیت. منم همچنان درگیرم دیگه بخدا کم اوردم اححح, فردا برم ببینم چی میگن برام ...

خیره انشاالله

نمیدونی چ حرصی خوردم

خداازش نگذره

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
والاسال پیش1/8بود بعدش شد1/2امسال اینطور بود این ماه هم0/8شده تودوماه.  هیی خواهرچی بگم توکل ب ...

بعد از پانکچر شدی ۱/۲؟

اره مراحل که اگر بری تو بحرش خیلی سخته اما امیدمون به خداست که در دل طوفان نجاتمون بده 

منم ذخیرم ۱/۹۴هست خیلی نگرانم😖دی اف ای هم ۳۶ 

فیبرومم ۵سانت دیگه قوز بالا قوز شده😂

اما نمیدونم چرا دلم روشنه حس میکنم خدا نجاتم میده🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی ناراحت ذخیره نباش خیلی از بچه ها بودن زیر یک بودن هممون همدردیم اشکال نداره آدم یه روزایی بای ...

الهی بمیرم واست خواهرجان, ببخشید شما ها رو ناراحت کردم چطور دلم اومد اخه من؟ شماهاخودتون کلی مشکلات دارین. 

انشالله خدابه دلت ارامش بده خوب کاری کردی اصلا نخور ارامبخش اعتیادمیاره. عزیزم وای خیلی خیلی شرمنده ام کردی ممنونتم, الهی خدا دلت روبزودی شادکنه, ازخدابرای هممون فرزندسالم وصالح میخوام. 

برای شادی روح برادرتون صلوات وفاتحه میخونم. 

بعد از پانکچر شدی ۱/۲؟ اره مراحل که اگر بری تو بحرش خیلی سخته اما امیدمون به خداست که در دل طوفان ن ...

اره انگارقبل اسفندسال پیش 1/8بود بعدپانکچر اول شد1/2 بعداین پانکچرم هم شده 0/8

نگران نباش قرارنیست همه اینقدر ذخیره ازدست بدن.اعتراف میکنم توبدترازمنی ازلحاظ استرس. 

الهی بمیرم واست خواهرجان, ببخشید شما ها رو ناراحت کردم چطور دلم اومد اخه من؟ شماهاخودتون کلی مشکلات ...

خدا نکنه عزیزم. دشمنت شرمنده گلم این چه حرفیه خوبه که همو داریم و همدردیم و این خودش یه مرحم واسه زخمامونه. بعد فوت داداشم حدود ۶ ماه این قرص رو خوردم و همین منو به زندگیم برگردوند ولی الان میگم نخورم چون ممکنه واسه میکروم تاثیر بذاره. ممنونم گلم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه. خدا بزرگه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی سعی کن هر کاری که آرومت میکنه رو انجام بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم چه جوری حرکاتش کم شده بود؟ آروم تر از قبل میزد یا تعداد حرکاتش کم شده بود؟

هم آروم تر هم اینکه تعدادش کم شده بود . مثلا غذا خوردم به زور چندتا تکون ریز داده بود . بستنی خوردم بازم به همین صورت بود ولی از اول هم اینجوری بود چند روز خیلی پرتحرک بعد کم میشد دوباره شروع میکرد . اما دیگه بیمارستان گفت خیلی از اینجا به بعد مهمه هروقت حس کردی کم شده بیا سریع