2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گرید جنین هامون بی بودن همه این دفعه سه تاروگذاشتن بیرون دو تاش بلاست شدن

ساراجون‌‌برامن‌۳تاجنین‌درآورده‌بودن‌۲تابلاست‌شدن

انتقال‌دادن‌که‌‌منفی‌شدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي عزيزم اره وقت دهيش خوب نيست،ولي فعلا چاره اي جز اين ندارم،بس  يعني اين ني ني رو دكتر اقصي ...

نه فدات بشم تیکرم مال قانون جدبه ایشالله که با دعای شما عزیزان مرحمت خدا شامل حالم میشه منم به زودی خبر بارداریم رو میارم....ایشالله که خدا به توهم کنک کنه گلم و بهترین نتایج رو بگیری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم استردیولت به فواصل معین میخوری یا همه رو با هم؟....بعدش باید با اب فراوون بخوری...پیاده روی و ...

نه هرکدوم روبافاصله میخورم ابم خیلی خیلی میخورم ها. ولی نمیدونم چرا اینطوریه. 

پیاده روی هم اره خداخیرتون بده اینجاگفتید اینماه دارم پیاده روی میکنم اما امروز روز10هستم وهمچنان پریود

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگر ...

پول توگلوش گیرکرده بودمیخواس باباروبندازه توخرج ناقلا😂😂😂

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
امپول نداری به من روزی دوتا شیاف با سه روز یه بار امپول

برامن روزی سه تا استرادیول روزی یه امپول پروژسترون و رورزی دوتا شیاف و امپول کلگزان روزی یکی و کلی کلی ویتامین داده