2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم خانمی .مرسی که بهم گفتی .خدا خیرت بده 

خواهش عزیزم  انشالله که بهترین نتیجه رو بگیرید 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبی لیلا جون؟ من که برای آخر هفته ی بعد نوبت داپلر گرفتم دوباره برم، جای قبلی خیلی معتبر نبود راستش ...

سلام عزیزم.قربونت، تو خوبی؟ نی نی شیطونی میکنه؟ من برای سه شنبه این هفته که میاد وقت گرفته بودم دکترم گفت زوده. برای یازدهم برام نوشت، گفت ۳۳ هفته برو. وسواس وزن گیری بچه گرفتم.‌حالا نازنین جون امیدوارم کرد گفت حتی اگه بچه ریز باشه، شیر که بخوره زود وزن میگیره. دیگه یه کم آروم شدم. یه سری دستورات هم بوپو جون و nazi جون گفتن رعایت کنم. ببین خیلی سونو داپلر همینجوری بدون تجویز نرو. کاش از دکترت بپرسی سر تایم دقیق بری که بازم استرس نگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم.قربونت، تو خوبی؟ نی نی شیطونی میکنه؟ من برای سه شنبه این هفته که میاد وقت گرفته بودم دکتر ...

خوبم عزیزم، نی نیمم خوبه خداروشکر، بیشتر صبحا جابجا میشه ولی بقیه ی روز ضربه میزنه

آخه این سونو که کارش خوبه دیر نوبت میده اون دفعه دکترم گفت برم پیشش که شانسم نبودش منم چون خیلی استرس داشتم رفتم پیش یکی دیگه که دکترم گفت من این سونورو نمیشناسم نمیدونم کارش خوبه یا نه ولی طبق این سونو مشکلی نیست، حالا میترسم روزی که برم پیش دکترم بازم به شکمم گیر بده بگه برو سونو اینم صددرصد وقت نمیده از خونمونم دوساعت راهه تا مطب و سونو، گفتم یهویی همون روز برم سونو بعدش برم پیش دکترم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم.قربونت، تو خوبی؟ نی نی شیطونی میکنه؟ من برای سه شنبه این هفته که میاد وقت گرفته بودم دکتر ...

حالا من نگران وزنش نیستم فقط میگم مشکلی نداشته باشه سالم باشه به دنیا بیاد تپلی میشه چون خیلی تو فامیل داشتیم بچشون ریز بوده بعد به دنیا اومدن چاق شدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ولی من ذخیرم عالیه.۸ماه اقدام بودم همش شوهرم بهم گفت نازا.خانوادشم.دیگ خودمم برام جاافتاده بودک مشکل ...

😁عزیزم منم زودسرکوفت شنیدم اما فداسرمون انشالله نی نی دارمیشیم اون ادما کف میکنن🙄🙏

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه عزیزم

سلام عزیزم خوبی چه خبراز گل پسرت که انتقال دادیش؟من انتقالم افتاد شش اسفند...دوروز روزقبلشم جنینارو باز میکنن و هم پسراشو تعیین میکنن هم میذارن پنج روزه شن

سلام عزیزم خوبی چه خبراز گل پسرت که انتقال دادیش؟من انتقالم افتاد شش اسفند...دوروز روزقبلشم جنینارو ...

سلام عزیزم خوبی؟ چقدر خوشحالم برات دست راستت زیرسرمن, که بتونم منم اینماه انتقال بدم. اصلا فکرشم نمیکردم برای انتقالم اینهمه دردسربکشم

چشم عزیزم اینباربهشون میگم استرادیول خارجی ویکیم گفتن پچ استرادیول.  شما ضخامتت بالارفت یانه؟&n ...

نه دکتر گفت یه مدت استراحت بده به خودت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@زینبی_بابا         سلام عزیزم. شبت بخیر یه مشورت میخواستم ازتون. البته ...

چقدر تصمیم گیری سخته موندی بین نظر دوتا دکتر

ولی به نظرم مجدد به دکتر طرازی بگو نظر این دکتر رو ببین چی بهت میگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد