2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044735 بازدید | 684407 پست
33 سلام خانمها کسی در مورد پی ار پی چیزی میدونه؟من دوشنبه هفته بعد انتقال دارم دکتر گفت شنبه ...

خانمی پی ارپی خیلی راحت وبدون درد .ازت خون میگیرن فک کنم پلاسماشو جدا میکنن بعد مثل ای یو ای بهت تزریق میکنن.نیاز به استراحت وهمراه نداره .اصولا برا بالا بردن ضخامت رحمه ولی خیلی ها بودن بااین روش شکر خدا مثبت شدن گویا به لاله گزینی جنین کمک میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

33 سلام خانمها کسی در مورد پی ار پی چیزی میدونه؟من دوشنبه هفته بعد انتقال دارم دکتر گفت شنبه ...

اول میری مرکز چند سی سی ازخودت خون میگیرن بعدنیم ساعت که پلاسمارو جدا کردن صدات میکنن که بریزن داخل رحمت.تو پلاسما فاکتورهای رشد هست که باعث میشه ضخامت اندمتر بالا بره و زودتر بگیره جنین.اصلا هم درد نداره

دوستان عزيزم برام دعا كنيد، صبح ميرم آزمايش😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به امید خدا جواب میگیری. از ی بابت خوش به حالت ما اینجا داروهای خارجی برامون کمیابه یا اگه پیدا شه خ ...

امريكا مكمل گرون نيست اما به جاش دارو و درمان خيلي خيلي گرونه و كمتر كسي ميتونه اينجا انجام بده بيمه ها هم افتضاح و هيچي را پوشش نميدن ivf حدود ٢٠ هزار دلار ميشه هر بار

امريكا مكمل گرون نيست اما به جاش دارو و درمان خيلي خيلي گرونه و كمتر كسي ميتونه اينجا انجام بده بيمه ...

وای یعنی به پول ایران ۵۰۰ ۶۰۰ ملیون؟  باز به خودمون ماخصوصی میریم دولتی ها خیلی ارزونتره

یا رب العالمین
دکترای اونجا برای تقویت اسپرم و تخمک بیشتر نظرشون رو چه داروهایی هست؟

ليست مكمل هاي كيفيت تخمك را تو پيج 19486 گذاشتم و براي كيفيت اسپرم مكمل پروفرتيل ميدن كه اگه پيدا نشد تو ايران تركيباتشو گوگل كنيد و تهيه كنيد شامل زينك و كيوتن و الكارنتين و چيزاي ديگه اس

امريكا مكمل گرون نيست اما به جاش دارو و درمان خيلي خيلي گرونه و كمتر كسي ميتونه اينجا انجام بده بيمه ...

وای آره. شنیدم خدمات درمانیشونم خیلی جالب نیست. به راحتیم دارو و آزمایش و سونو و این حرفا رو نمینویسن. تشخیصاشونم تعریفی نداره

وای یعنی به پول ایران ۵۰۰ ۶۰۰ ملیون؟   باز به خودمون ماخصوصی میریم دولتی ها خیلی ارزونتره

ايران قشر متوسط راحت ميتونه ivf كنه اما اينجا فقط قشر پولدار ميتونه انجام بده ، كلا" سيستم دارو و درمان در امريكا خيلي گرون و پرمشكل هست و براي نصف مردم اينجا دندانپزشكي و دكتر رفتن روياس چه برسه به ivf (آواز دوهل از دور خوش است 😁)

از خيلي نظرها خيلي خوبه ولي بزرگترين مشكلش سيستم درماني و بيمه اش هست 

خوب اره ولی درمان هم خیلی مهمه ما الان اینجا با دارو و وسایلی که از خارج ایران میاد ای وی اف میکنیم و با هزینه کمتر از اونجا.بیمه هم خیلی جاها هزینه میده یا حداقل هزینه دارو را.

یا رب العالمین
دوستان عزيزم برام دعا كنيد، صبح ميرم آزمايش😍♥️

واای عزیزم.

ان شاالله بیای خبرای خوب بدی😘

منم دلم میخواد زودتر آزمایش بدم از این خوف و رجا خلاص بشم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....