2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044755 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکلت بر خدا. دل هممون روشنه مادر میشی به تلاشت ادامه بده گلم🥰

مرسي عزيز دلم، انشاالله همه خبر مامان شدنتون رو بزاريد برام كِيف كنم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانما کی این ماه استرادیول مصرف کرد؟؟من ده روز مصرف کردم الان موقع پریودمه و سینه درد خیلی زیاد ...

سلام عزيزم

من ميخوردم ولي اصلا درد نداشتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات شم من انشالله

خدانكنه عزيز دلم، زنده باشي مامان آينده😍😘

دو هفته خوردم و خوابيدم، عادت ندارم پاشم كار كنم😂 

مرسي از همتون عشقاااا كه كنارم بوديد واقعا حالمو خوب كرديد، روي ماه تك تكتون رو ميبوسم😘😘 انشاالله تو شادياتون و جواب مثبتاتون جبران كنم🌸🌸😘😘