2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
متاسفم ...واقعا خیلی امیدداشتم  ایشالا سری بعد  من نگرانم خیلی ...چرا هرکس مشکل دی اف ای ...

مگه ایشون مشکل دی اف آی داشتن؟ نه عزیزم فک کنم دی اف آی باعث سقط میشه بیشتر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا😔 باز الحمدالله فریز داری

آره واقعا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره عزیزم انجام دادم متاسفانه منفی شد😔انتقال بعدیرو معمولا کی انجام میدن؟فاصله میندازن؟یا با پریود ...

نگران نباس عزیزم انشاالله بزودی خبرای خوب بهمون میدی

نه عزیزم حداقل دوماه فاصله میزارن 

شماهم ۳ ماه صبر کن تا رحم امادگی پیدا کنه 

امريكا مكمل گرون نيست اما به جاش دارو و درمان خيلي خيلي گرونه و كمتر كسي ميتونه اينجا انجام بده بيمه ...

سیلویا جون رفتم داروخانه بهم اینو پیشنهاد داد گفت اینم تقریبا همون کار اوابوست رو انجام میده نظرت چیه؟

https://uupload.ir/files/woh8_img-20210218-wa0000.jpg

عزیزم خیلی متاسفم 😔 انشالله سری بعدی حتما مثبت میشی یچی بگم نمیدونم درسته یا نه ولی دکترا وقتی های ...

چي بگم والا، ما موش آزمايشگاهي شديم. چون خراش هم داده بودم بخاطر همين انتقال داد. مرسي عزيز دلم از آرامشي كه دادي، التماس دعا مهربون🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
لی لا جان منم تخم مرغ آبپز بدم میاد ولی بزار تجربم رو بگم من سفیده پخته رو تا گرمه میریزیم تو پیاله ...

مرسی عزیزم. آره پنیر دوست دارم. حتما همین کارو میکنم خدا خیرت بده. انشالله به همه خواسته هات خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنی برسی عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آفرین به روحیه قویت.انشالله که هممون خیلی زود مامان میشیم به حق این شب عزیز. 

مرسي قشنگم، تا دوستاي خوبي مثل شماها دارم، غصه اي ندارم، انشاالله هرچي خيره پيش بياد😍

فرش انتقال دادي شما خيلي ناراحت شدم اشكال نداره جنين داري دوباره برات انتقال ميدن نميدونم چرا همه با ...

آره عزيزم فرش بود، بار دوممه. بار اول پارسال انتقال دادم

متاسفم ...واقعا خیلی امیدداشتم  ایشالا سری بعد  من نگرانم خیلی ...چرا هرکس مشکل دی اف ای ...

منم خيلي اميد داشتم، حتي مامانم خواب ديده بود، كه تعبيرش نوه بود

اينم روزي امروز ما😂

عیبی نداره حکمت خداس . راضی باش ب رضای خدا  انشالله این ماه خودت بی درد سر باردار میشی

آره واقعا، راضيم به رضاي خدا. انشاالله عزيزم

خواهر خودم بعد از ده سال باردار شد، خيلي دردسر كشيد و زندگيشو تلخ كرده بود، براي همين شد تجربه برام كه خدا حواسش بهمون هست، به مو ميرسه ولي پاره نميشه🌸