2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام زینب جون خوبی گلم؟ عزیزم من سونو مخصوص اندومتریوز دادم پیش دکتر البرزی  خداروشکر اندومتر ...

عزیزم سونوی مخصوص  اتدومتریوز چیه ؟منم دارم سوتوی واژینال دادم  منظور شما چیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه خدا کنه دو روز بعدش باشه من خودم تهرانم ولی دکترم رشت هستش اگه اینطوری باشه خیلی بهتره بچه ها ای ...

گلم ازتهران میای رشت تحت درمانی؟؟؟؟؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام ، دوستان 

من چند سال میش ivf کردم و بعد از پانکچر شدیدا هایپر شدم ، تا جایی که رفتم بیمارستان بستری شدم و آب شکمم رو کشیدن ، خیلی عذاب کشیدم و تا سه ماه بعد درگیر هایپری بودم😔

حالا من فردا پانکچر دارم و دکترم گفت هایپر هستی

و بعد از پانکچر حتما خیلی هایپر میشی

بچه ها شما راهکاری یا دارویی  نمی شناسید که میزان هایپر شدنم رو کم کنه؟؟؟ از همین الان زیر دلم داره میترکه

خانما دکتمرم ۳۰ تا فرتیل اید گفته بود بخورم امروز تموم شد.شنبه هم که مطب بودم گفتم تموم میشه چکارکنم ...

آزاده دیگه خودت بخر بخور من یه بسته 90تایی خریدم دارم میخورم به نظرم 30تا کمه باید بیشتر مصرف بشه 

عزيزم سوزن سرنگو كامل وارد اون شيشه نكن فقط نوك سوزنو از وسط لاستيك بالاي شيشه وارد شيشه كن بعد شيشه ...

من اینجور میکنم ولی اخرش یکی دوقطره تهش میمونه میگم نکنه اینجوری دوزش پایین بیاد

یا رب العالمین
عزیزم سونوی مخصوص  اتدومتریوز چیه ؟منم دارم سوتوی واژینال دادم  منظور شما چیه ؟

من سونوی مخصوص آندو که انجام دادم از کلیه ها گرفت بعد از روی شکم گرفت بعد رفتم مثانه رو خالی کردم واژینال گرفت ازم ولی واژینالش خیلی درد داشت نسبت به سونوهای واژینال قبلم چون خیلی ببخشید اینگار دستگاه رو به سمته مقعد خیلی میبرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ، دوستان  من چند سال میش ivf کردم و بعد از پانکچر شدیدا هایپر شدم ، تا جایی که رفتم بیمار ...

من فقط شنیدم میگن بعد پانکچر پروتئین و نمک زیاد بخورید تا مشکل آب آوردن پیدا نکنید.

امیدوارم این سری برات راحت باشه.

آفرین به شما با این اراده قویت💪

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوب فدات شم عیب نداره نینی جون داره خودنمایی میکنه عزیزم ...لگه اونا تاثیر نداشت باید به دکتربکی برا ...

آره فدات شم ان شاءالله این ویارا قسمت خودت ولی با شدت کمش چون واقعا خیلی سخته..دارم دمیترون عزیزم زیاد تاثیر نداره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاالله زودتر رفع بشه ویارت عزیز. ولی بازم از داشتنش خدا رو شکر کن. شاید باورت نشه ولی من واقعا ا ...

ای جونم عزیزم میدونم چی میگی فدات شم.. ولی باور کن خودت هم خیلی زود این روزا رو میبینی مثل من که از محالات میدونستم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
الان توی چه مرحله ای هستی. کدوم شهر و مرکز میری

قرار بود دو ماه پیش پانکچر بشم که جواب آزمایش همسرم اومد ضعیف بود خیلی مورفولوژی صفر بود دکتر دو ماه دارو داد بهش گفت دو ماه بخوره بعد دوباره بره آزمایش ایندفعه آزمایش dfi براش نوشته حالا فردا باید بریم آزمایش بده دو ماه تموم شده اگه خوب باشه احتمالا من 5پریود بشم وارد سیکل بشم 

الان تهران مرکز مام میرم 

یه میکرو منفی قبلا رویان داشتم 

شما تو چه مرحله ای هستی؟ 

من فقط شنیدم میگن بعد پانکچر پروتئین و نمک زیاد بخورید تا مشکل آب آوردن پیدا نکنید. امیدوارم این سر ...

ممنون خانمی

درسته دوباره اومدم تو این راه ولی توان جسمی چند سال پیش رو ندارم، این بار دوباره هایپر... کشیدن آب شکم...😔

کاش یه دارویی بود که آب شکم رو جمع میکرد😕