2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
اره لابدبرای منم همون رز17-20بکشه اگرضخامت بالابره توکل بخدا. خیلی توفکرشم بالابره. هفته اینده شنبه ...

نگران نباش مهربون ان شاالله همه چی به خوبی پیش میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها خوبید 

لطفا هر کی تونست راهنماییم کنه 

اسپرم همسرم شکل طبیعی نداره 

غیر از دارو کار دیگه ای باید انجام بدم 

مثلا اصلاح تغذیه ؟

چی بخوره چه نخوره 

خدایا خودت به دادمون برس😢

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بسته رو بلاست میکنن عزیزم

گلی جان سوال منم یه نگاه میندازی

یکم بالاتره

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ممنون از راهنماییت.ایشالا که شماهم بزودی بهترین نتیجه رو بگیری.باور کن آخر همه تلاشهام ، خودمو به خد ...

وای‌‌عزیزم‌حرف‌دل‌منو‌زدی😭😭😭😢😢😢

😔😔😔😔😔😖😖😔😔😔😔😖

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت برم. چشم. چ نگاه قشنگی. از همتون ممنونم خیلی اروم شدم

چشمت بی بلا گلم.. الان موقع اذانه دعا میکنم هم شما و هم بقیه ی دوستامون خیلی زود دلتون شاد بشه و صدای بچه تو خونه هامون بپیچه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
روز انتقال و سوم و ششم انتقال hcg ۵۰۰۰ داشتم من از روز ۸ و ۹ بی بی چک زدم که همش مثبت بود اما میدون ...

انشالله عزیزم به حق ۵ تن برات میمونه ویه نی نیه خوشکل منم ۳و۶ بعد انتقال ددارم پس بی بی نمیتونم بزنم🙁🙁🙁

سلام بچه ها خوبید  لطفا هر کی تونست راهنماییم کنه   اسپرم همسرم شکل طبیعی نداره&nbs ...

ببین سرخ کردنی رو محدود بکن . روغن کنجد و زیتون فقط مصرف کنین. فست فود ممنوع. رژیم سبزیجات بخار پز .ورزش مرتب اما سنگین نباشه. استخر و جکوزی ممنوع . خنک نگه داشتن مرتب بیضه ها . شلوار لی و تنگ ممنوع . اگه اضافه وزن داره وزنش رو کم کنه. الان حضور ذهن ندارم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه بمون بچه ها بیان حتما توصیه هاشون رو میگن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دویتان من دارم برای تخمک کشی امپول زیر جلدی بازو میزنم میخواستم بدونم همشو باید به یه دستم بزنم ...

فکر کنم بستگی به خودت داره میتونی هر بار رویک دستت بزنی میتونی هم کلا همشون رو رو یه دستت بزنی. رو شکم دور ناف هم میتونی بزنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین سرخ کردنی رو محدود بکن . روغن کنجد و زیتون فقط مصرف کنین. فست فود ممنوع. رژیم سبزیجات بخار پز . ...

زنده باشی عزیزم . 

بی تربیت واقعا ادم نفهم نفهمه چته بی تربیت فک کن پس فردا تو قراره مادر بشی یکی مثل خودت و بیاری اعصا ...

راست میگی ،چیزی نمیگم چون نمیدونی همزمان چندتا عزیزت باهم بمیرن چی میشه ،قضاوت نکن خدا دقیقاً میاره سر ادم تا ادم بفهمه تو شرایطهای بد کسی اعصابم نداشت چیزی نگه تو چه میدونی سر اعزای مادرت از دردت سقط دوتا بچه حتی نفستم بالا نیاد یعنی چی کاش ندونی

انشالله عزیزم به حق ۵ تن برات میمونه ویه نی نیه خوشکل منم ۳و۶ بعد انتقال ددارم پس بی بی نمیتونم بزنم ...

مرسی عزیزم به امید خدا ...

امیدوارم شما هم دلتون شاد بشه

اگر بی بی بزنی همش پررنگ مثبته 😄 که ممکنه اشتباه باشه دیگه 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها خوبید  لطفا هر کی تونست راهنماییم کنه   اسپرم همسرم شکل طبیعی نداره&nbs ...

عزيزم همسر منم كلا ١ درصد شكل طبيعي داشت اسپرمش از ١٤ سيكل قبليم تا پانكچرم كه ماه بعدش ١٤ سيكلم بود دكترم براش قرص ايكس ايد نوشت خورد روزي دوتا باهم روز پانكچر شكل نرمالش ٣ درصد شده بود حالا نميدونم تاثير قرص بود يا نه ولي دكترم عجيب قبول داشت اين قرصو

خداياشكرت....❤️