2777
2789
عنوان

آیا من خواهر شوهر حسودی هستم

389 بازدید | 45 پست

برادر من متخصص قلبه حدود هشت سال پیش یکی از فامیلای دورمون تصادف کردن زنوشوهر مردن، ما دلمون برای دخترشون سوخت نه پول و. ارث داشت نه تحصیلات ۲۳سالش بود گفتیم بیاد منشی داداش ۴۳ساله ام بشه ،بعدیه مدت برادرم علیرغم مخالفت ما باهاش ازدواج کرد دانشگاه فرستاد ، کلاس پیانو و زبان و....تا به هم بیان سه تا بچه هم پشت سر هم به بهانه اینکه سن داداشم بالاست آورد ،حالا جوری رفتار می‌کنه انگار ما عقبه اش را نمی‌دونیم ، نه اینکه قیافه بگیره، همممش از موفقیتش میگه،از اراده اش میگه، از هوشش تعریف می‌کنه ، در حالیکه همرو با پول داداشم بدست آورد و اگه خودمان پیشنهاد نمی‌کردیم بیاد منشی داداشم بشه، الان توی جنوب شهر با مادربزرگ پیرش تو خونه کلنگی پوسیده بود

گاهی میترسم خدا قهرش بگیره اما جوری شده دلم میخواد به روش بیارم که آنقدر برای ما پز نده

سراسر زندگی من معجزه بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا ....

ولی ببست سال تفاوت سنی خیلی زیاده. شنیدی میگن درخت هرچه پربارتر سر به زیر تر؟؟؟ احتمالا رفتارش ناشی از تروماهاییه که دیده و همچنین اختلاف سنی زیاد .... 

الهی به امید خودت...  

اون همه این چیزایی که شما گفتی هرروز تو ذهنش مرور میکنه ولی خب چاره ای نیس سرنوشتش  خانواده اش دست خودش نبوده وخودش انتخاب نکرده .. ماآدماهمیشه نباید جواب بدیم گاهی شنونده باش 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست