2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
بازم اینکه مشکوک باشه جای امید داره عزیز. ان شاالله که بیای خبرای خوب بدی. منم بی بی چک امروزم منفی ...

واقن جای امیدواری داره؟من که از دیروز خیلی حالم بده ....به بی بی چک اعتماد نکن اصلن ..ایشالا مثبت میشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.خانومایی که مثل من 5 انتقال یا بیشتر منفی شدن چطوری خودتون رو آروم کردین؟ خیلی سخته...از ...

عزیزم وقتی تمام تلاشتو میکنی دیگه باید نتیجه رو بسپاری به خدا تا از فشار فکر و استرس رها بشی. دفعه دیگه برای آرامش و شادیت بیشتر تلاش کن. هرچی بدنت حس کنه تو شرایط عادی تر و راحت تری هست, بهتر جواب میده. هرجوری که دوست داری و امکانش برات هست و سالمه, خودتو شاد نگه دار. وقتای آزادت بشینین با شوهرت بازی کنین. تخته یا پاسور یا هرچیز دیگه. اگه میتونی حتی برین بیرون بدمینتون یا والیبال بازی کنین. باور کن خیلی تو روحیه اثر میذاره. من خودم طب سوزنی هم دارم میرم. دکتر میگه هرهفته تغییرات روحیه و خوابتو دقت کن بهم بگو. اینم به نظرم گزینه خوبیه. دمنوش های آرام بخشم بیشتر استفاده کن. منم شرایط خیلی بدی گذروندم, من حتی به انتقالم نرسیدم. پنج تا جنینم مردن. بازم خدا رو شکر تو وضعیتت بهتره. ایشاللا با تمرین آرامش و شادی به نتیجه میرسی

سلام پروانه جون خوبی؟ایشالا به سلامتی گلم ...انتقال دادی؟من امروز روز دوازده انتقالم ...دیروز ازمایش ...

مرسی گلم اره روز ۴ انتقالمم انشالله خدا بزرگه میگن بتایه پسر کم بالا میره زن داداشم اولین بار ۵۰بود بتاش ناامید نشو چند تا انتقال دادی بتات چند بود؟استراحتت در چه حد بود

واقن جای امیدواری داره؟من که از دیروز خیلی حالم بده ....به بی بی چک اعتماد نکن اصلن ..ایشالا مثبت می ...

ازمایشتو برایه کی نوشته من ۱۵ روز بهد از انتقال امپول اچ سی جی هم دارم بی بی مثبت کاذب میشه

مرسی گلم اره روز ۴ انتقالمم انشالله خدا بزرگه میگن بتایه پسر کم بالا میره زن داداشم اولین بار ۵۰بود ...

ایشالا به سلامتی عزیزم ....

تیتر نداده بودم فقط گفتن مشکوکه ....دو تا انتقال داده بودم ....والا فقط دو روز اول استراحت نسبی داشتم بعدش همه کارا رو خودم انجام دادم ...فقط جارو نکشیدم و خم و راست نشدم

ازمایشتو برایه کی نوشته من ۱۵ روز بهد از انتقال امپول اچ سی جی هم دارم بی بی مثبت کاذب میشه

چندم انتقال دادی؟روزای انتقال رو از فردای انتقال حساب میکنی؟یا روز انتقال رو هم میشمری؟من ازمایشم پنج شنبس ایشالا...اخه اصلن بی بی چک قابل اعتماد نیست به نظرم

خانوم گلا هر کی میدونه راهنمایی کنه آزمایش fsh رو دو پری یا سه پری بدم کدوم بهتره و اینکه چند روزه ج ...

عزیزم‌۳پری‌بدی‌بهتره

ازنظردکترهایادوم‌یاسوم‌فرق‌نداره

امامن‌میگم‌سوم‌بهتره‌‌چون‌دقیقا‌وسط‌پریودیه

من‌از‌قانون‌ابن‌سینا‌خبرندارم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام پروانه جون خوبی؟ایشالا به سلامتی گلم ...انتقال دادی؟من امروز روز دوازده انتقالم ...دیروز ازمایش ...

عزیزم چرا انقد زود تست دادی،؟

من امروز روز یازدهم انشاالله شنبه تست میدم

سلام دوستان.خانومایی که مثل من 5 انتقال یا بیشتر منفی شدن چطوری خودتون رو آروم کردین؟ خیلی سخته...از ...

من به شخصه فکر می کنم تمام این غمها و دردها بیشترش به دلیل اینه که بارداری قراره یه مقوله ساده باشه، برای اکثر آدما. مقوله ای که ادوات و ابزارش از بدو تولد با ۹۹ درصد زنها هست و هیچوقت ذره ای فکر نمی کنیم که قراره انقدر سخت بشه برای بعضی از ما. و حالا که برای ما تا الان نشده، انگار یجور حس دست و پا زدن و ناامیدی شدید رو بعد هربار تجربه می کنیم. اما می دونی چی منو تو این مسیر میتونه آرومتر کنه؟ اینکه هم من انعطاف دارم، هم این مسیر منعطفه. یعنی بالاخره یا با راههای مختلف و داروهای مختلف باردار میشم یا تصمیم می گیرم شیوه ی متفاوتی از مادر شدن رو تجربه کنم. الان دارم به گزینه های دیگه هم فکر می کنم. گزینه هایی که اول در برابرشون مقا‌مت می کردم. مثلا من می دونم که اگر زمانی نتونم از تخمک یا اسپرم همسرم باردار بشم، گزینه ی فرزندخواندگی برام  میاد روی میز. و خوب بالاخره به شکلی سعی می کنم به هدفم، یعنی مادر شدن برسم.

فکر می کنم انعطاف در خواسته ها باعث میشه حس کنیم ما هم میتونیم بالاخره به اون مقوله ی ساده، که حالا کمی پیچیده شده، به شکلی دست پیدا کنیم. شاید همه چیز به نگرش ما بستگی داشته باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فدای تو ممنونم  بله ۱۱تا تو پی جی دی از بین رفت دوتا سللم موندن بلاست که منفی شدم  اینبا ...

ای جونم👶👶

مرسی گلم. خداروشکر مشکلتون بزرگ نیست.

مثبت میشی انشالله.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چندم انتقال دادی؟روزای انتقال رو از فردای انتقال حساب میکنی؟یا روز انتقال رو هم میشمری؟من ازمایشم پن ...

من ۲۵ اره روز انتقالم حساب کردم با اون روز میشه ۴ روز

خیلی زود به نظرم ازمایش دادی انشالله خیره امپول hcgنزده باشی مطمین باش مثبتی چون اونم هورمون بارداری داره مثبت کاذبه وفکر کنم تا ۱۲ روزم میمونه اثرش من اخریشو ۳۰ باید بزنم دکترم گفت حتما ۱۰ از بده تا درست نشون بده ومشکوک نباشه عزیزم نمیدونم چرا دلم روشنه بارداری انشالله پنج شنبه خبر خوشو بهممون میدی منم استراحتم در همین حد بود چون واقعا با بچه نمیشه مطلق

ای جونم👶👶 مرسی گلم. خداروشکر مشکلتون بزرگ نیست. مثبت میشی انشالله.

سلام من ایندفعه رفتم دکترتهرانی  برام پرگووریس تجویز کرد روزی یدونه ازسوم سیکل بزنم.بنظر تاثیرش با سینال چقدر فرق داره؟روز اول هم سونو شدم وگفت از روز سوم بزنم

یا رب العالمین